RECEPT TÝŽDŇA
Celá veda jeho prípravy tkvie v 5 vrstvách zázračného tenulinkého “cesta”, ktoré som vykúzlila z bezlepkového chlebíka lavaš. Vy si len zmiešate ingrediencie na makovo džemovú plnku, ktorú na jednotlivé vrstvy natriete a povrch koláča posypete sezónnym ovocím. Poteší ma, ak si ho skoro bez práce aj vy sami pripravíte. Verím, že sa budete zalizovať. A určite mi dajte vedieť, ako sa vám koláčik podaril.
RECEPT MESIACA
Vynikajúci, rýchly recept na špenátové taštičky pripravené z lavaša, pri ktorom sme sa nechali inšpirovať tradičným arménskym veľkonočným jedlom 🙂 Čerstvo vytiahnuté z rúry si ich vychutnajte ako zdravú večeru alebo raňajky a keďže chutia výborne aj studené, pokojne si ich zabaľte so sebou na výlet, alebo deťom na desiatu. Nezabudnite, že si ich môžete pripraviť aj z bezlepkového lavaša – budú rovnako výborné.