Zapečený lavaš s gréckym jogurtom a cviklou

150°
20 min (8 – 12 doba pečenia)
2
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email
Share on print

Suroviny:

lavaš (2 tretiny z jedného plátu)
cuketa
cvikla
čierne olivy
2 vajíčka
mladý špenát
grécky jogurt
olivový olej (2 lyžice)
soľ
čierne korenie

Postup:

Vyskúšajte naše tipy na jednoduché a rýchle jedlá z lavaša. Grécky jogurt vymiešame s olivovým olejom. Cuketu, cviklu a čierne olivy nakrájame na tenké plátky. Lavaš si rozložíme na plech (použijeme 2 tretiny z jedného lavašu), potrieme s jogurtom, pridáme 2 vajíčka a zvyšok ingrediencií. Osolíme a okoreníme. Dáme zapiecť na 8 - 12 minút, 150°C teplovzdušná rúra. Tip: Rohy Lavaša natrieme troškou vody aby sa nespálili a upiekli do chrumkava.

Fotogaléria:

Ďalšie recepty:

Zatvoriť menu
×
×

Cart

Tieto stránky používajú súbory cookies, aby ste získali čo najlepší zážitok z ich prezerania.