Fazuľové burrito v Lavaši

25 min
2
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email
Share on print

Suroviny:

Špenátový Lavaš
100 g dlhozrnnej ryže
½ plechovky červenej fazule s omáčkou
¼ plechovky kukurice
Jalapeño papričku
Balíček údeného tofu
Cibuľu
Hrsť baby špenátu
3 cherry paradajky
3 sušené paradajky
Kokosové chilli korenie
Kúsok masla
Soľ
Korenie

Postup:

Skvelý recept s lavašom z kuchyne Kamnajedlo.eu. Za poslednú dobu som si naozaj obľúbil košický Lavaš. Ak si dobre pamätáš, už som ho využil v pár receptoch a teraz tu mám ďalší. Tentokrát sa mi ale dostala do rúk jeho špenátová verzia a môžem povedať, že je naozaj výborná. Bol by hriech nevyužiť ju na skvelé vegetariánske burrito. Tak poď do toho spolu so mnou! Ako prvé si uvar ryžu presne podľa návodu, alebo si prečítaj pár našich trikov. Druhý krok bude už príjemnejší, jednoducho na drobno nakrájaj jalapeño, cibuľu a sušené paradajky. Aby si náhodou toho krájania nemal málo, tak ešte sa pusti do tofu a cherry paradajok. Predhrej si panvicu a na masle zľahka opeč cibuľu, pridaj tofu, jalapeño, sušené paradajky a všetko opeč do zlatista. Až potom prihoď fazuľku aj s omáčkou, kukuricu a uvarenú ryžu. Všetko spolu premiešaj a na panvici nechaj aspoň pár minút. Teraz už len všetko nalož do pripraveného Lavašu, prihoď ešte nakrájané paradajky, hrsť špenátu a všetko spolu pekne zatoč. Máš hotovo, už sa do toho len pusti, ale pozor! Spáchaš obžerstvo.  

Fotogaléria:

Ďalšie recepty:

Zatvoriť menu
×
×

Cart

Tieto stránky používajú súbory cookies, aby ste získali čo najlepší zážitok z ich prezerania.