Zapekaný Lavaš s chorizom a vajíčkom

150°C
20 min (8 – 12 doba pečenia)
2
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email
Share on print

Suroviny:

Lavaš
grécky jogurt
chorizo
syrové nite
gazdovský syr
paradajky
vajcia
bazalka a pažitka
soľ
korenie

Postup:

Nastrihaný Lavaš potrieme gréckym jogurtom, poukladáme paradajky, chorizo, syr aj syrové nite a vajíčka. Osolíme a okoreníme.  Pečieme cca 10 minút pri 150°C. Ozdobíme pažitkou a bazalkou. Tip: Rohy Lavašu natrieme troškou vody a olivovým olejom aby sa nespálili a upiekli do chrumkava.

Fotogaléria:

Ďalšie recepty:

Zatvoriť menu
×
×

Cart

Tieto stránky používajú súbory cookies, aby ste získali čo najlepší zážitok z ich prezerania.