Zapekaný Lavaš na panvici s mozzarellou, harisou a rukolou

Vytlačiť
Hodnotenie:
5/5
Čas prípravy:
20 min.
Počet porcií:
1-2
Ingrediencie
  • ingrediencia
    Lavaš
  • ingrediencia
    olivový olej
  • ingrediencia
    harisa
  • ingrediencia
    rukola
  • ingrediencia
    paradajka
  • ingrediencia
    mozzarela
  • ingrediencia
    grécky jogurt
  • ingrediencia
    soľ
Postup
  1. krok

    Lavaš si narežeme na väčšie kusy.Natrieme si naň harisu a poukladáme nakrájanú paradajku, mozzarelu a rukolu. Lavaš preložíme na polovicu a potrieme olivovým olejom (alebo použijeme maslo).

    Takto nachystaný Lavaš krátko opečieme na rozohriatej panvici. Môžeme ho nakrájať na menšie kusy, dozdobiť rukolou a ako omáčku použijeme grécky jogurt, ktorý si podľa vlastnej chuti dokoreníme.

Fotografie

Robili ste tento recept?

Označte @lavas_zdravychlieb na Instagrame a pridajte hashtag #lavas_zdravychlieb, aby sme videli všetku tú lahodnosť!

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Ak sa Vám pačil tento recept ...

Zanechajte nám komentár ...

Máte otázku? Kliknite na otázky a odpovede.
Nenašli ste tam odpoveď alebo potrebujete pomoc? Kontaktuje nás.