Zapekaný Lavaš na panvici s mozzarellou, harisou a rukolou

Vytlačiť
Hodnotenie:
5/5
Čas prípravy:
20 min.
Počet porcií:
1-2
Ingrediencie
  • ingrediencia
    Lavaš
  • ingrediencia
    olivový olej
  • ingrediencia
    harisa
  • ingrediencia
    rukola
  • ingrediencia
    paradajka
  • ingrediencia
    mozzarela
  • ingrediencia
    grécky jogurt
  • ingrediencia
    soľ
Postup
  1. krok

    Lavaš si narežeme na väčšie kusy.Natrieme si naň harisu a poukladáme nakrájanú paradajku, mozzarelu a rukolu. Lavaš preložíme na polovicu a potrieme olivovým olejom (alebo použijeme maslo).

    Takto nachystaný Lavaš krátko opečieme na rozohriatej panvici. Môžeme ho nakrájať na menšie kusy, dozdobiť rukolou a ako omáčku použijeme grécky jogurt, ktorý si podľa vlastnej chuti dokoreníme.

Fotografie

Robili ste tento recept?

Označte @lavas_zdravychlieb na Instagrame a pridajte hashtag #lavas_zdravychlieb, aby sme videli všetku tú lahodnosť!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Ak sa Vám pačil tento recept ...

Zanechajte nám komentár ...

Máte otázku? Kliknite na otázky a odpovede.
Nenašli ste tam odpoveď alebo potrebujete pomoc? Kontaktuje nás.