Zapekaný Lavaš na panvici s mozzarellou, harisou a rukolou

20 min.
1-2
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email
Share on print

Suroviny:

Lavaš
olivový olej
harisa
rukola
paradajka
mozzarela
grécky jogurt
soľ

Postup:

Lavaš si narežeme na väčšie kusy.Natrieme si naň harisu a poukladáme nakrájanú paradajku, mozzarelu a rukolu. Lavaš preložíme na polovicu a potrieme olivovým olejom (alebo použijeme maslo). Takto nachystaný Lavaš krátko opečieme na rozohriatej panvici. Môžeme ho nakrájať na menšie kusy, dozdobiť rukolou a ako omáčku použijeme grécky jogurt, ktorý si podľa vlastnej chuti dokoreníme.

Fotogaléria:

Ďalšie recepty:

Zatvoriť menu
×
×

Cart

Tieto stránky používajú súbory cookies, aby ste získali čo najlepší zážitok z ich prezerania.