Zapečený lavaš s vegetariánskou nátierkou a parmezánom

Rýchly, chutný a k tomu aj zdravý – taký je tento zapečený lavaš s vegetariánskou nátierkou a parmezánom. Vyskúšajte ho na raňajky alebo ako ľahký olovrant .

Vytlačiť
Hodnotenie:
5/5
Čas prípravy:
15 min (pečieme 7 min)
Teplota:
150°
Počet porcií:
2
Ingrediencie
  • ingrediencia
    špaldový alebo tradičný lavaš (2ks - 2 tretiny z jedného plátu)
  • ingrediencia
    alfa bio nátierka
  • ingrediencia
    vajíčko na tvrdo
  • ingrediencia
    paprika
  • ingrediencia
    parmezán
  • ingrediencia
    paradajky
  • ingrediencia
    reďkovkové klíčky
  • ingrediencia
    bazalka
Postup
  1. krok

    Lavaš si postriháme na menšie štvorčeky a rozložíme na plech.

  2. krok

    Štvorčeky natrieme nátierkou, pridáme vajíčko, papriku a posypeme parmezánom.

  3. krok

    Približne 7 minút zapekáme v rúre pri telpote 150°C.

    Pridáme

    Dobrú chuť

  4. krok

    Po vytiahnutí z rúry pridáme nakrájané paradajky,  reďkovkové klíčky, a bazalku.

Fotografie

Robili ste tento recept?

Označte @lavas_zdravychlieb na Instagrame a pridajte hashtag #lavas_zdravychlieb, aby sme videli všetku tú lahodnosť!

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Ak sa Vám pačil tento recept ...

Zanechajte nám komentár ...

Máte otázku? Kliknite na otázky a odpovede.
Nenašli ste tam odpoveď alebo potrebujete pomoc? Kontaktuje nás.

VYHĽADÁVANIE

E-SHOP

NAJNOVŠIE RECEPTY

INSTAGRAM

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.