Wrap s tapenádou z čiernych olív, praženicou a zeleninou

20min.
1-2
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email
Share on print

Suroviny:

Lavaš
lučina
vajcia
uhorka
mladý špenát
čili vločky
soľ
čierne korenie
Na olivovú tapenádu potrebujeme:
130 g čierne olivy
1 PL kapary
2 ks cesnak
1 PL olivový olej
1 PL citrónová šťava
2 PL petržlenová vňať
soľ

Postup:

Príprava olivovej tapenády je veľmi jednoduchá. Do mixéra si dáme všetky ingrediencie a vymixujeme ich do hladkej pasty. Na panvici si roztopíme kúsok masla, môžeme orestovať trochu cibuľky, pridáme vajcia a miešame do požadovanej konzistencie (podľa vlastnej chuti). Dochutíme soľou a korením. Keď už máme praženicu hotovú, na Lavaš si natrieme lučinu a tapenádu, rozložíme si šalát, nakrájanú uhorku a praženicu. Posypeme čili vločkami, zrolujeme, prekrojíme a podávame.

Fotogaléria:

Ďalšie recepty:

Zatvoriť menu
×
×

Cart

Tieto stránky používajú súbory cookies, aby ste získali čo najlepší zážitok z ich prezerania.