Wrap s bresaolou, chrenom a jogurtovou kapustou

Vytlačiť
Hodnotenie:
5/5
Čas prípravy:
25 min
Teplota:
160°C
Počet porcií:
1 - 2
Ingrediencie
  • ingrediencia
    lavaš
  • ingrediencia
    bresaola
  • ingrediencia
    šalát valerián
  • ingrediencia
    uhorka
  • ingrediencia
    paprika
  • ingrediencia
    ementál
  • ingrediencia
    chren
  • ingrediencia
    nátierka
  • ingrediencia
    červená kapusta
  • ingrediencia
    grécky jogurt
  • ingrediencia
    citrón
  • ingrediencia
    soľ
  • ingrediencia
    čierne korenie
Postup
  1. krok

    Kapustu nakrájame na tenké plátky, osolíme, okoreníme, pokropíme štavou z citróna, necháme postáť 5-10 min a tak zmiešame s gréckym jogurtom.

  2. krok

    Lavaš si rozložíme, pridáme nátierku, šalát valerián a postupne na neho ukladáme bresaolu, ementál, uhorku, papriku, nastruhaný chren a červenú kapustu v gréckom jogurte.

  3. krok

    Lavaš zavinieme a vložíme do rozohriatej rúry (160°) na 2 min aby sa ementál roztopil.

  4. krok

    Vyberieme z rúry a môžeme podávať.

Fotografie

Robili ste tento recept?

Označte @lavas_zdravychlieb na Instagrame a pridajte hashtag #lavas_zdravychlieb, aby sme videli všetku tú lahodnosť!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Ak sa Vám pačil tento recept ...

Zanechajte nám komentár ...

Máte otázku? Kliknite na otázky a odpovede.
Nenašli ste tam odpoveď alebo potrebujete pomoc? Kontaktuje nás.