Wrap s bresaolou, chrenom a jogurtovou kapustou

160°C
25 min
1 – 2
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email
Share on print

Suroviny:

lavaš
bresaola
šalát valerián
uhorka
paprika
ementál
chren
nátierka
červená kapusta
grécky jogurt
citrón
soľ
čierne korenie

Postup:

Kapustu nakrájame na tenké plátky, osolíme, okoreníme, pokropíme štavou z citróna, necháme postáť 5-10 min a tak zmiešame s gréckym jogurtom. Lavaš si rozložíme, pridáme nátierku, šalát valerián a postupne na neho ukladáme bresaolu, ementál, uhorku, papriku, nastruhaný chren a červenú kapustu v gréckom jogurte. Lavaš zavinieme a vložíme do rozohriatej rúry (160°) na 2 min aby sa ementál roztopil. Vyberieme z rúry a môžeme podávať.

Fotogaléria:

Ďalšie recepty:

Zatvoriť menu
×
×

Cart

Tieto stránky používajú súbory cookies, aby ste získali čo najlepší zážitok z ich prezerania.