Wrap s bresaolou, chrenom a jogurtovou kapustou

Vytlačiť
Hodnotenie:
5/5
Čas prípravy:
25 min
Teplota:
160°C
Počet porcií:
1 - 2
Ingrediencie
  • ingrediencia
    lavaš
  • ingrediencia
    bresaola
  • ingrediencia
    šalát valerián
  • ingrediencia
    uhorka
  • ingrediencia
    paprika
  • ingrediencia
    ementál
  • ingrediencia
    chren
  • ingrediencia
    nátierka
  • ingrediencia
    červená kapusta
  • ingrediencia
    grécky jogurt
  • ingrediencia
    citrón
  • ingrediencia
    soľ
  • ingrediencia
    čierne korenie
Postup
  1. krok

    Kapustu nakrájame na tenké plátky, osolíme, okoreníme, pokropíme štavou z citróna, necháme postáť 5-10 min a tak zmiešame s gréckym jogurtom.

  2. krok

    Lavaš si rozložíme, pridáme nátierku, šalát valerián a postupne na neho ukladáme bresaolu, ementál, uhorku, papriku, nastruhaný chren a červenú kapustu v gréckom jogurte.

  3. krok

    Lavaš zavinieme a vložíme do rozohriatej rúry (160°) na 2 min aby sa ementál roztopil.

  4. krok

    Vyberieme z rúry a môžeme podávať.

Fotografie

Robili ste tento recept?

Označte @lavas_zdravychlieb na Instagrame a pridajte hashtag #lavas_zdravychlieb, aby sme videli všetku tú lahodnosť!

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Ak sa Vám pačil tento recept ...

Zanechajte nám komentár ...

Máte otázku? Kliknite na otázky a odpovede.
Nenašli ste tam odpoveď alebo potrebujete pomoc? Kontaktuje nás.

VYHĽADÁVANIE

E-SHOP

NAJNOVŠIE RECEPTY

INSTAGRAM

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.