Vegánska pizza

190°C
30 min. (čas pečenia cca 20 min.)
2-3
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email
Share on print

Suroviny:

Lavaš
paradajkový základ
kešu dip
cuketa
kapia
talianska zmes korenia
baby špenát

Postup:

Skvelý recept s lavašom z kuchyne rebarbora_veganblog Moja verzia pizze je vegánska. Placku som preložila na polovicu, potrela som ju paradajkovým základom, na ten som pripravila kešu "syrový" dip (omáčku), poukladala som cukinu, kápiu, všetko posypala talianskou zmesou korenia a dala piecť pri 190 stupňoch na 20 minút do rúry. 5 minút pred koncom som na pizzu dala baby špenát a hotovo.

Fotogaléria:

Ďalšie recepty:

Zatvoriť menu
×
×

Cart

Tieto stránky používajú súbory cookies, aby ste získali čo najlepší zážitok z ich prezerania.