Tuniakový wrap s lučinou a rukolou z lavaša

Tuniakový wrap z lavaša. Tento wrap sme si urobili už veľmi veľa krát a prečo? Odpoveď je jednoduchá, je veľmi chutný :). Niekedy si ho ešte dochutíme alebo jednoducho vymeníme niektoré ingrediencie. Cez leto sme testovali aj nové príchute a kombinácia tuniaka vo wasabi lavaši.. neskutočne dobré. Odporúčame vyskúšať aj špaldový paradajkový lavaš.

Vytlačiť
Hodnotenie:
5/5
Čas prípravy:
10 min
Počet porcií:
1
Ingrediencie
  • ingrediencia
    Lavaš
  • ingrediencia
    rukola
  • ingrediencia
    lučina
  • ingrediencia
    údený tuniak
  • ingrediencia
    horčica
  • ingrediencia
    syr
  • ingrediencia
    olivový olej
  • ingrediencia
    soľ
  • ingrediencia
    korenie
  • ingrediencia
    vajce
Postup
  1. krok

    Lavaš si rozložíme, pridáme nátierku, rukolu, na plátky nakrájaný syr (podľa chuti), vajce na mäkko a plátky údeného tuniaka. Pre lepšiu chuť si tuniaka potrieme horčicou.

  2. krok

    Dokoreníme a dochutíme olivovým olejom, zrolujeme a podávame.

Video
Fotografie

Robili ste tento recept?

Označte @lavas_zdravychlieb na Instagrame a pridajte hashtag #lavas_zdravychlieb, aby sme videli všetku tú lahodnosť!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Ak sa Vám pačil tento recept ...

Zanechajte nám komentár ...

Máte otázku? Kliknite na otázky a odpovede.
Nenašli ste tam odpoveď alebo potrebujete pomoc? Kontaktuje nás.