Tuniakový wrap s lučinou a rukolou z lavaša

Tuniakový wrap z lavaša. Tento wrap sme si urobili už veľmi veľa krát a prečo? Odpoveď je jednoduchá, je veľmi chutný :). Niekedy si ho ešte dochutíme alebo jednoducho vymeníme niektoré ingrediencie. Cez leto sme testovali aj nové príchute a kombinácia tuniaka vo wasabi lavaši.. neskutočne dobré. Odporúčame vyskúšať aj špaldový paradajkový lavaš.

Vytlačiť
Hodnotenie:
5/5
Čas prípravy:
10 min
Počet porcií:
1
Ingrediencie
  • ingrediencia
    Lavaš
  • ingrediencia
    rukola
  • ingrediencia
    lučina
  • ingrediencia
    údený tuniak
  • ingrediencia
    horčica
  • ingrediencia
    syr
  • ingrediencia
    olivový olej
  • ingrediencia
    soľ
  • ingrediencia
    korenie
  • ingrediencia
    vajce
Postup
  1. krok

    Lavaš si rozložíme, pridáme nátierku, rukolu, na plátky nakrájaný syr (podľa chuti), vajce na mäkko a plátky údeného tuniaka. Pre lepšiu chuť si tuniaka potrieme horčicou.

  2. krok

    Dokoreníme a dochutíme olivovým olejom, zrolujeme a podávame.

Video
Fotografie

Robili ste tento recept?

Označte @lavas_zdravychlieb na Instagrame a pridajte hashtag #lavas_zdravychlieb, aby sme videli všetku tú lahodnosť!

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Ak sa Vám pačil tento recept ...

Zanechajte nám komentár ...

Máte otázku? Kliknite na otázky a odpovede.
Nenašli ste tam odpoveď alebo potrebujete pomoc? Kontaktuje nás.