Tenká domáca bryndzová pizza | Lavas.sk ​

Tenká domáca bryndzová pizza zo špenátového lavaša je trošku netradičná ale určite poteší vaše chuťové poháriky :).

Tento recept s Lavašom je z kuchyne kollarovasilvia

Vytlačiť
Hodnotenie:
5/5
Čas prípravy:
30 min. (čas pečenia cca 20-25 min.)
Teplota:
180°C
Počet porcií:
2-3
Ingrediencie
  • ingrediencia
    Lavaš špenátový
  • ingrediencia
    100% ovčia bryndza
  • ingrediencia
    cuketa
  • ingrediencia
    ružičkový kel
  • ingrediencia
    mladý hrášok
  • ingrediencia
    pekinská kapusta
Postup
  1. krok

    Pre tento recept som použila špenátový Lavaš.

  2. krok

    Lavaš plát preložíme na polovicu, potrieme ho s bio 100% ovčou bryndzou, poukladáme cuketu, ružičkový kel, hrášok a pekinskú kapustu.

  3. krok

    Dáme piecť na 180°C, 20-25 minút. Môžete si na vrch pridať bylinky podľa vlastnej fantázie.

Fotografie

Robili ste tento recept?

Označte @lavas_zdravychlieb na Instagrame a pridajte hashtag #lavas_zdravychlieb, aby sme videli všetku tú lahodnosť!

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Ak sa Vám pačil tento recept ...

Zanechajte nám komentár ...

Máte otázku? Kliknite na otázky a odpovede.
Nenašli ste tam odpoveď alebo potrebujete pomoc? Kontaktuje nás.