Tenká domáca bryndzová pizza | Lavas.sk ​

Tenká domáca bryndzová pizza zo špenátového lavaša je trošku netradičná ale určite poteší vaše chuťové poháriky :).

Tento recept s Lavašom je z kuchyne kollarovasilvia

Vytlačiť
Hodnotenie:
5/5
Čas prípravy:
30 min. (čas pečenia cca 20-25 min.)
Teplota:
180°C
Počet porcií:
2-3
Ingrediencie
  • ingrediencia
    Lavaš špenátový
  • ingrediencia
    100% ovčia bryndza
  • ingrediencia
    cuketa
  • ingrediencia
    ružičkový kel
  • ingrediencia
    mladý hrášok
  • ingrediencia
    pekinská kapusta
Postup
  1. krok

    Pre tento recept som použila špenátový Lavaš.

  2. krok

    Lavaš plát preložíme na polovicu, potrieme ho s bio 100% ovčou bryndzou, poukladáme cuketu, ružičkový kel, hrášok a pekinskú kapustu.

  3. krok

    Dáme piecť na 180°C, 20-25 minút. Môžete si na vrch pridať bylinky podľa vlastnej fantázie.

Fotografie

Robili ste tento recept?

Označte @lavas_zdravychlieb na Instagrame a pridajte hashtag #lavas_zdravychlieb, aby sme videli všetku tú lahodnosť!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Ak sa Vám pačil tento recept ...

Zanechajte nám komentár ...

Máte otázku? Kliknite na otázky a odpovede.
Nenašli ste tam odpoveď alebo potrebujete pomoc? Kontaktuje nás.