Tekvicovo-mandľový koláč

170°C
60 min. (čas pečenia cca 50 min.)
2-3
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email
Share on print

Suroviny:

Lavaš
200g uvarená rozmixovaná tekvica
200g jemný tvaroh
balíček mandľového pudingu
100g černice
sladidlo

Postup:

Skvelý recept s Lavašom z kuchyne janeyfoodlover.

Lavaš som si naskladala do tortovej formy priemeru 18 cm a dala zapiecť na 170°C asi na 15 minút. Následne som si uvarila puding v minime vody (iba toľko, aby sa pudingový prášok rozpustil). Do uvareného pudingu som pridala tekvicové pyré, tvaroh a dosladila sladidlom. Nalejeme na predpečený korpus. Poukladáme čerstvé ovocie a dáme zapiecť asi na 30-40 minút. Pudingová plnka by mala začať tuhnúť. Treba to odsledovať. Koláčik necháme vychladiť v chladničke a na druhý deň podávame. Dobrú chuť!

Fotogaléria:

Ďalšie recepty:

Zatvoriť menu
×
×

Cart

Tieto stránky používajú súbory cookies, aby ste získali čo najlepší zážitok z ich prezerania.