Tekvicovo-mandľový koláč

Vytlačiť
Hodnotenie:
5/5
Čas prípravy:
60 min. (čas pečenia cca 50 min.)
Teplota:
170°C
Počet porcií:
2-3
Ingrediencie
  • ingrediencia
    Lavaš
  • ingrediencia
    200g uvarená rozmixovaná tekvica
  • ingrediencia
    200g jemný tvaroh
  • ingrediencia
    balíček mandľového pudingu
  • ingrediencia
    100g černice
  • ingrediencia
    sladidlo
Postup
  1. krok

    Skvelý recept s Lavašom z kuchyne janeyfoodlover.

  2. krok

    Lavaš som si naskladala do tortovej formy priemeru 18 cm a dala zapiecť na 170°C asi na 15 minút.
    Následne som si uvarila puding v minime vody (iba toľko, aby sa pudingový prášok rozpustil). Do uvareného pudingu som pridala tekvicové pyré, tvaroh a dosladila sladidlom. Nalejeme na predpečený korpus. Poukladáme čerstvé ovocie a dáme zapiecť asi na 30-40 minút. Pudingová plnka by mala začať tuhnúť. Treba to odsledovať. Koláčik necháme vychladiť v chladničke a na druhý deň podávame. Dobrú chuť!

Fotografie

Robili ste tento recept?

Označte @lavas_zdravychlieb na Instagrame a pridajte hashtag #lavas_zdravychlieb, aby sme videli všetku tú lahodnosť!

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Ak sa Vám pačil tento recept ...

Zanechajte nám komentár ...

Máte otázku? Kliknite na otázky a odpovede.
Nenašli ste tam odpoveď alebo potrebujete pomoc? Kontaktuje nás.