Tekvicovo-mandľový koláč

Vytlačiť
Hodnotenie:
5/5
Čas prípravy:
60 min. (čas pečenia cca 50 min.)
Teplota:
170°C
Počet porcií:
2-3
Ingrediencie
  • ingrediencia
    Lavaš
  • ingrediencia
    200g uvarená rozmixovaná tekvica
  • ingrediencia
    200g jemný tvaroh
  • ingrediencia
    balíček mandľového pudingu
  • ingrediencia
    100g černice
  • ingrediencia
    sladidlo
Postup
  1. krok

    Skvelý recept s Lavašom z kuchyne janeyfoodlover.

  2. krok

    Lavaš som si naskladala do tortovej formy priemeru 18 cm a dala zapiecť na 170°C asi na 15 minút.
    Následne som si uvarila puding v minime vody (iba toľko, aby sa pudingový prášok rozpustil). Do uvareného pudingu som pridala tekvicové pyré, tvaroh a dosladila sladidlom. Nalejeme na predpečený korpus. Poukladáme čerstvé ovocie a dáme zapiecť asi na 30-40 minút. Pudingová plnka by mala začať tuhnúť. Treba to odsledovať. Koláčik necháme vychladiť v chladničke a na druhý deň podávame. Dobrú chuť!

Fotografie

Robili ste tento recept?

Označte @lavas_zdravychlieb na Instagrame a pridajte hashtag #lavas_zdravychlieb, aby sme videli všetku tú lahodnosť!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Ak sa Vám pačil tento recept ...

Zanechajte nám komentár ...

Máte otázku? Kliknite na otázky a odpovede.
Nenašli ste tam odpoveď alebo potrebujete pomoc? Kontaktuje nás.