![](https://lavas.sk/wp-content/uploads/2020/10/Celozrnny-150x150.jpg)
- ingredienciaLavaš
- ingrediencia200g uvarená rozmixovaná tekvica
- ingrediencia200g jemný tvaroh
- ingredienciabalíček mandľového pudingu
- ingrediencia100g černice
- ingredienciasladidlo
- krok
Skvelý recept s Lavašom z kuchyne janeyfoodlover.
- krok
Lavaš som si naskladala do tortovej formy priemeru 18 cm a dala zapiecť na 170°C asi na 15 minút.
Následne som si uvarila puding v minime vody (iba toľko, aby sa pudingový prášok rozpustil). Do uvareného pudingu som pridala tekvicové pyré, tvaroh a dosladila sladidlom. Nalejeme na predpečený korpus. Poukladáme čerstvé ovocie a dáme zapiecť asi na 30-40 minút. Pudingová plnka by mala začať tuhnúť. Treba to odsledovať. Koláčik necháme vychladiť v chladničke a na druhý deň podávame. Dobrú chuť!
Robili ste tento recept?
Označte @lavas_zdravychlieb na Instagrame a pridajte hashtag #lavas_zdravychlieb, aby sme videli všetku tú lahodnosť!
![](https://lavas.sk/wp-content/uploads/2021/08/lavas-klasy-1.png)
Ak sa Vám pačil tento recept ...
Zanechajte nám komentár ...
Máte otázku? Kliknite na otázky a odpovede.
Nenašli ste tam odpoveď alebo potrebujete pomoc? Kontaktuje nás.
VYHĽADÁVANIE
E-SHOP
NAJNOVŠIE RECEPTY
![Voňavý čokoládovo-orechový závin](https://lavas.sk/wp-content/uploads/2022/05/vonavy-cokoladovo-orechovy-zavin-lavas-sk-1.jpg)
Voňavý čokoládovo-orechový závin
![Ľahká kurkumová rolka](https://lavas.sk/wp-content/uploads/2022/05/lahka-kurkumova-rolka-lavas-sk.jpeg)
Ľahká kurkumová rolka
![Jablkovo-čokoládový swirl cake](https://lavas.sk/wp-content/uploads/2021/11/jablkovo-cokoladovy-swirl-cake-lavas-sk.png)