Tekvicovo-banánové koláčiky

180°C
30 min. (čas pečenia cca 25 min.)
2-3
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email
Share on print

Suroviny:

Lavaš špaldový
tekvica Hokkaido
banány
tvaroh
vajíčko

Postup:

Jednoduchý a chutný recept s Lavašom z kuchyne kollarovasilvia.

Špaldový Lavaš  som preložila na polovicu a podľa najväčšieho pohára som vyrezala kruhy. Pripravila som si formu na muffiny a pekne som ich vyložila Lavašom, boli z nich také vaničky. Do každej som vložila koliesko nakrájaného banánu a veľkou lyžicou naložila plnku. Plnka je v zložení uvarenej a rozmixovanej tekvice hokkaido, banán, tvaroh a vajíčko. Pečieme na 180°C, 25 minút a rýchla mňamka je hotová.

Fotogaléria:

Ďalšie recepty:

Zatvoriť menu
×
×

Cart

Tieto stránky používajú súbory cookies, aby ste získali čo najlepší zážitok z ich prezerania.