Steak z tuniaka s rukolou a červenou cibuľou v Lavaši

20 min.
1-2
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email
Share on print

Suroviny:

Lavaš
tuniak
červená cibuľa
rukola
ochutená majonéza
čierne korenie

Postup:

Ako prvé si môžeme pripraviť steaky z tuniaka. Mäsko pokvapkáme olivovým olejom a citrónovou šťavou. Necháme chvíľu odstáť v chladničke. Rozpálime si panvicu a pridáme steaky, ktoré krátko opečieme z oboch strán a až na tanieri dochutíme soľou a korením. Necháme steak chvíľu odpočinúť, aby mäso ostalo šťavnaté. Ako základ na Lavaš použijeme ochutenú majonézu. Potom už len ukladáme rukolu, nakrájanú cibuľu a plátky steaku. Okoreníme, osolíme, zrolujeme a máme hotovo.  

Fotogaléria:

Ďalšie recepty:

Zatvoriť menu
×
×

Cart

Tieto stránky používajú súbory cookies, aby ste získali čo najlepší zážitok z ich prezerania.