Steak z tuniaka s rukolou a červenou cibuľou v Lavaši

Vytlačiť
Hodnotenie:
5/5
Čas prípravy:
20 min.
Počet porcií:
1-2
Ingrediencie
  • ingrediencia
    Lavaš
  • ingrediencia
    tuniak
  • ingrediencia
    červená cibuľa
  • ingrediencia
    rukola
  • ingrediencia
    ochutená majonéza
  • ingrediencia
    čierne korenie
Postup
  1. krok

    Ako prvé si môžeme pripraviť steaky z tuniaka. Mäsko pokvapkáme olivovým olejom a citrónovou šťavou. Necháme chvíľu odstáť v chladničke. Rozpálime si panvicu a pridáme steaky, ktoré krátko opečieme z oboch strán a až na tanieri dochutíme soľou a korením. Necháme steak chvíľu odpočinúť, aby mäso ostalo šťavnaté.

    Ako základ na Lavaš použijeme ochutenú majonézu. Potom už len ukladáme rukolu, nakrájanú cibuľu a plátky steaku. Okoreníme, osolíme, zrolujeme a máme hotovo.

     

Fotografie

Robili ste tento recept?

Označte @lavas_zdravychlieb na Instagrame a pridajte hashtag #lavas_zdravychlieb, aby sme videli všetku tú lahodnosť!

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Ak sa Vám pačil tento recept ...

Zanechajte nám komentár ...

Máte otázku? Kliknite na otázky a odpovede.
Nenašli ste tam odpoveď alebo potrebujete pomoc? Kontaktuje nás.

VYHĽADÁVANIE

E-SHOP

NAJNOVŠIE RECEPTY

INSTAGRAM

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.