Steak z tuniaka s rukolou a červenou cibuľou v Lavaši

Vytlačiť
Hodnotenie:
5/5
Čas prípravy:
20 min.
Počet porcií:
1-2
Ingrediencie
  • ingrediencia
    Lavaš
  • ingrediencia
    tuniak
  • ingrediencia
    červená cibuľa
  • ingrediencia
    rukola
  • ingrediencia
    ochutená majonéza
  • ingrediencia
    čierne korenie
Postup
  1. krok

    Ako prvé si môžeme pripraviť steaky z tuniaka. Mäsko pokvapkáme olivovým olejom a citrónovou šťavou. Necháme chvíľu odstáť v chladničke. Rozpálime si panvicu a pridáme steaky, ktoré krátko opečieme z oboch strán a až na tanieri dochutíme soľou a korením. Necháme steak chvíľu odpočinúť, aby mäso ostalo šťavnaté.

    Ako základ na Lavaš použijeme ochutenú majonézu. Potom už len ukladáme rukolu, nakrájanú cibuľu a plátky steaku. Okoreníme, osolíme, zrolujeme a máme hotovo.

     

Fotografie

Robili ste tento recept?

Označte @lavas_zdravychlieb na Instagrame a pridajte hashtag #lavas_zdravychlieb, aby sme videli všetku tú lahodnosť!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Ak sa Vám pačil tento recept ...

Zanechajte nám komentár ...

Máte otázku? Kliknite na otázky a odpovede.
Nenašli ste tam odpoveď alebo potrebujete pomoc? Kontaktuje nás.