Šťavnatý steak wrap

Vytlačiť
Hodnotenie:
5/5
Čas prípravy:
25 min
Počet porcií:
1
Ingrediencie
  • ingrediencia
    lavaš (1ks - 1/3 z plátu)
  • ingrediencia
    hovädzí steak
  • ingrediencia
    mrkva
  • ingrediencia
    rukola
  • ingrediencia
    paradajky
  • ingrediencia
    uhorka
  • ingrediencia
    červená kapusta
  • ingrediencia
    soľ
  • ingrediencia
    čierne korenie
  • ingrediencia
    olivový olej
Postup
  1. sekcia

    Mäso vyberieme z chladničky aspoň polhodinku pred prípravou a necháme ho postáť pri izbovej teplote.

  2. krok

    Na rozpálenej panvici s trochou oleja opečieme mäso zo všetkých strán.

    (Čas prípravy mäsa záleží od Vašej preferenicie prepečenia.)

  3. krok

    Po vybratí mäso osolíme a okoreníme, prikryjeme na pár minút alobalom a necháme ho dojsť.

  4. krok

    Kým mäsko oddychuje, rozložíme na lavaš na tenko nakrájanú zeleninu (mrkva, kapusta, uhorka, paradajky).

  5. krok

    Následne pridáme kúsky steaku, osolíme, okoreníme, zrolujeme a môžeme podávať.

lavas-klasy

Tip

Do prostriedku wrapu pridáme extra kúsok Lavaša, bude lepšie držať.

Fotografie

Robili ste tento recept?

Označte @lavas_zdravychlieb na Instagrame a pridajte hashtag #lavas_zdravychlieb, aby sme videli všetku tú lahodnosť!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Ak sa Vám pačil tento recept ...

Zanechajte nám komentár ...

Máte otázku? Kliknite na otázky a odpovede.
Nenašli ste tam odpoveď alebo potrebujete pomoc? Kontaktuje nás.