- ingrediencialavaš (1ks - 1/3 z plátu)
- ingredienciahovädzí steak
- ingredienciamrkva
- ingredienciarukola
- ingredienciaparadajky
- ingredienciauhorka
- ingredienciačervená kapusta
- ingredienciasoľ
- ingredienciačierne korenie
- ingredienciaolivový olej
- sekcia
Mäso vyberieme z chladničky aspoň polhodinku pred prípravou a necháme ho postáť pri izbovej teplote.
- krok
Na rozpálenej panvici s trochou oleja opečieme mäso zo všetkých strán.
(Čas prípravy mäsa záleží od Vašej preferenicie prepečenia.)
- krok
Po vybratí mäso osolíme a okoreníme, prikryjeme na pár minút alobalom a necháme ho dojsť.
- krok
Kým mäsko oddychuje, rozložíme na lavaš na tenko nakrájanú zeleninu (mrkva, kapusta, uhorka, paradajky).
- krok
Následne pridáme kúsky steaku, osolíme, okoreníme, zrolujeme a môžeme podávať.
Tip
Do prostriedku wrapu pridáme extra kúsok Lavaša, bude lepšie držať.
Robili ste tento recept?
Označte @lavas_zdravychlieb na Instagrame a pridajte hashtag #lavas_zdravychlieb, aby sme videli všetku tú lahodnosť!
Ak sa Vám pačil tento recept ...
Zanechajte nám komentár ...
Máte otázku? Kliknite na otázky a odpovede.
Nenašli ste tam odpoveď alebo potrebujete pomoc? Kontaktuje nás.