Špenátový lavaš plnený zeleninou, grilovaným tofu, cícerom a tahini

10 min.
1
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email
Share on print

Suroviny:

Lavaš (1 tretina z jedného plátu)
šalát
cherry paradajky
avokádo
kukurica
tofu
cícer
grilovacie korenie
tymián
kajenská paprika
olivový olej
tahini

Postup:

Skvelý recept s lavašom z kuchyne simona_malkova 1/3 plátu lavaša zrolujeme do tvaru kornúta, naplníme šalátom, rajčinami, avokádom a kukuricou. Tofu osušíme papierovou utierkou a nakrájame na kocky. Cícer z konzervy prepláchneme, scedíme a taktiež osušíme. Okoreníme grilovacím korením, tymiánom, kajenskou paprikou a osmažíme na trošku olivového oleja dochrumkava. Prisypeme do kornúta so zeleninou, prelejeme tahini a ide sa jesť.

Fotogaléria:

Ďalšie recepty:

Zatvoriť menu
×
×

Cart

Tieto stránky používajú súbory cookies, aby ste získali čo najlepší zážitok z ich prezerania.