Sleďové očká v chrumkavom lavaš košíčku

15 min
2
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email
Share on print

Suroviny:

lavaš
1 balenie sleďové očká s chilli papričkou

Postup:

Zdravý a chutný recept z dielne Zdravie na tanieri. Sleď je veľmi chutná ryba. Vyniká obsahom esenciálnych nenasýtených mastných kyselín omega-3 a omega-6, ktoré chránia aj pred srdcovým infarktom. V recepte som použila sleďové očká s chilli papričkou, ktorá fantasticky naštartovala chute a celkovo jedlo podané v chrumkavých košíčkoch z lavašového chleba chutilo famózne. Lavaš nastriháme na trojuholníčky, vystelieme ním 6 otvorov na mafinovom pekáči a dáme ho zapiecť na 5 minút na 180 st. Do upečených chrumkavých lavašových košíčkov poskladáme sleďové očká a nasekáme chilli papričku. Dobrú chuť! Recept pripravila Natalia Spišiakova z www.zdravienatanieri.sk.

Fotogaléria:

Ďalšie recepty:

Zatvoriť menu
×
×

Cart

Tieto stránky používajú súbory cookies, aby ste získali čo najlepší zážitok z ich prezerania.