Sleďové očká v chrumkavom lavaš košíčku

Fotogaléria:

Príprava:
  15 min
 
Počet porcií:
  2

Suroviny:

  lavaš
  1 balenie sleďové očká s chilli papričkou

Postup:

Zdravý a chutný recept z dielne Zdravie na tanieri.

Sleď je veľmi chutná ryba. Vyniká obsahom esenciálnych nenasýtených mastných kyselín omega-3 a omega-6, ktoré chránia aj pred srdcovým infarktom. V recepte som použila sleďové očká s chilli papričkou, ktorá fantasticky naštartovala chute a celkovo jedlo podané v chrumkavých košíčkoch z lavašového chleba chutilo famózne.

Lavaš nastriháme na trojuholníčky, vystelieme ním 6 otvorov na mafinovom pekáči a dáme ho zapiecť na 5 minút na 180 st. Do upečených chrumkavých lavašových košíčkov poskladáme sleďové očká a nasekáme chilli papričku.

Dobrú chuť!

Recept pripravila Natalia Spišiakova z www.zdravienatanieri.sk.

Zatvoriť menu
×

Cart