Sleďové očká v chrumkavom lavaš košíčku

Vytlačiť
Hodnotenie:
5/5
Čas prípravy:
15 min
Počet porcií:
2
Ingrediencie
  • ingrediencia
    lavaš
  • ingrediencia
    1 balenie sleďové očká s chilli papričkou
Postup
  1. krok

    Zdravý a chutný recept z dielne Zdravie na tanieri.

    Sleď je veľmi chutná ryba. Vyniká obsahom esenciálnych nenasýtených mastných kyselín omega-3 a omega-6, ktoré chránia aj pred srdcovým infarktom. V recepte som použila sleďové očká s chilli papričkou, ktorá fantasticky naštartovala chute a celkovo jedlo podané v chrumkavých košíčkoch z lavašového chleba chutilo famózne.

    Lavaš nastriháme na trojuholníčky, vystelieme ním 6 otvorov na mafinovom pekáči a dáme ho zapiecť na 5 minút na 180 st. Do upečených chrumkavých lavašových košíčkov poskladáme sleďové očká a nasekáme chilli papričku.

    Dobrú chuť!

    Recept pripravila Natalia Spišiakova z www.zdravienatanieri.sk.

Fotografie

Robili ste tento recept?

Označte @lavas_zdravychlieb na Instagrame a pridajte hashtag #lavas_zdravychlieb, aby sme videli všetku tú lahodnosť!

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Ak sa Vám pačil tento recept ...

Zanechajte nám komentár ...

Máte otázku? Kliknite na otázky a odpovede.
Nenašli ste tam odpoveď alebo potrebujete pomoc? Kontaktuje nás.