Sleďové očká v chrumkavom lavaš košíčku

Vytlačiť
Hodnotenie:
5/5
Čas prípravy:
15 min
Počet porcií:
2
Ingrediencie
  • ingrediencia
    lavaš
  • ingrediencia
    1 balenie sleďové očká s chilli papričkou
Postup
  1. krok

    Zdravý a chutný recept z dielne Zdravie na tanieri.

    Sleď je veľmi chutná ryba. Vyniká obsahom esenciálnych nenasýtených mastných kyselín omega-3 a omega-6, ktoré chránia aj pred srdcovým infarktom. V recepte som použila sleďové očká s chilli papričkou, ktorá fantasticky naštartovala chute a celkovo jedlo podané v chrumkavých košíčkoch z lavašového chleba chutilo famózne.

    Lavaš nastriháme na trojuholníčky, vystelieme ním 6 otvorov na mafinovom pekáči a dáme ho zapiecť na 5 minút na 180 st. Do upečených chrumkavých lavašových košíčkov poskladáme sleďové očká a nasekáme chilli papričku.

    Dobrú chuť!

    Recept pripravila Natalia Spišiakova z www.zdravienatanieri.sk.

Fotografie

Robili ste tento recept?

Označte @lavas_zdravychlieb na Instagrame a pridajte hashtag #lavas_zdravychlieb, aby sme videli všetku tú lahodnosť!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Ak sa Vám pačil tento recept ...

Zanechajte nám komentár ...

Máte otázku? Kliknite na otázky a odpovede.
Nenašli ste tam odpoveď alebo potrebujete pomoc? Kontaktuje nás.