Slaný koláč

Vytlačiť
Hodnotenie:
5/5
Čas prípravy:
45 min. (čas pečenia 35 min.)
Teplota:
180°C
Počet porcií:
2-3
Ingrediencie
  • ingrediencia
    Lavaš špenátový
  • ingrediencia
    1/2 bryndze
  • ingrediencia
    2 vajcia
  • ingrediencia
    1 cottage cheese
  • ingrediencia
    2pl biely jogurt
  • ingrediencia
    1 malá konzerva tuniaka vo vlastnej šťave
  • ingrediencia
    1 malá cibuľka
  • ingrediencia
    2-3 menšie ružičky brokolice
  • ingrediencia
    soľ
  • ingrediencia
    korenie
  • ingrediencia
    vegeta bez glutamanu
  • ingrediencia
    sušená bazalka
Postup
  1. krok

    Chutný recept s Lavašom z kuchyne rommiemax

    Lavaš dáme na polovicu, alebo podľa potreby okrúhlej formy. Priložím ho do formy a obstrihám dookola, to čo mi ostane ešte poukladám kde chýba. Vymiešam si všetko okrem tuniaka a brokolice. Bryndzu popučím, primiešam vajcia, cottage cheese a nakrájanú cibuľku, ochutím, primiešam aj vodu z tuniaka. Vylejem na Lavaš, trochu potriem zmesou aj boky Lavaša, čo trčia. Poukladám nakrájanú brokolicu a na vrch rozdrobím tuniaka. Pečiem na 180°C asi 35min.

Fotografie

Robili ste tento recept?

Označte @lavas_zdravychlieb na Instagrame a pridajte hashtag #lavas_zdravychlieb, aby sme videli všetku tú lahodnosť!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Ak sa Vám pačil tento recept ...

Zanechajte nám komentár ...

Máte otázku? Kliknite na otázky a odpovede.
Nenašli ste tam odpoveď alebo potrebujete pomoc? Kontaktuje nás.