Slaný koláč

180°C
45 min. (čas pečenia 35 min.)
2-3
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email
Share on print

Suroviny:

Lavaš špenátový
1/2 bryndze
2 vajcia
1 cottage cheese
2pl biely jogurt
1 malá konzerva tuniaka vo vlastnej šťave
1 malá cibuľka
2-3 menšie ružičky brokolice
soľ
korenie
vegeta bez glutamanu
sušená bazalka

Postup:

Chutný recept s Lavašom z kuchyne rommiemax Lavaš dáme na polovicu, alebo podľa potreby okrúhlej formy. Priložím ho do formy a obstrihám dookola, to čo mi ostane ešte poukladám kde chýba. Vymiešam si všetko okrem tuniaka a brokolice. Bryndzu popučím, primiešam vajcia, cottage cheese a nakrájanú cibuľku, ochutím, primiešam aj vodu z tuniaka. Vylejem na Lavaš, trochu potriem zmesou aj boky Lavaša, čo trčia. Poukladám nakrájanú brokolicu a na vrch rozdrobím tuniaka. Pečiem na 180°C asi 35min.

Fotogaléria:

Ďalšie recepty:

Zatvoriť menu
×
×

Cart

Tieto stránky používajú súbory cookies, aby ste získali čo najlepší zážitok z ich prezerania.