Šalát Tabouleh s Lavašom

160 °C
45 min
2
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email
Share on print

Suroviny:

lavaš
400 g cherry paradajok
1 šalátová uhorka
1 jarná cibuľka
1/2 šálky bulguru
zväzok petržlenovej vňate
zopár lístkov mäty
olivový olej
citrónová šťava
soľ

Postup:

Bulgur zalejeme vriacou vodou, trochu osolíme a necháme odstáť 30 minút, kým zmäkne. Zeleninu a bylinky nakrájame nadrobno. Zmiešame s vychladnutým bulgurom, prelejeme olivovým olejom a pár kvapkami citróna. Solíme tesne pred podávaním, aby zelenina nepustila veľa vody. Lavaš nakrájame na menšie kúsky a dáme do rúry na 2-3 minúty, kým bude chrumkavý. Podávame s vychladeným šalátom tabouleh.

Recept pripravila Ela Krídlová z blogu Zo srdca do hrnca www.zosrdcadohrnca.sk

Fotogaléria:

Ďalšie recepty:

Zatvoriť menu
×
×

Cart

Tieto stránky používajú súbory cookies, aby ste získali čo najlepší zážitok z ich prezerania.