Plnka do kačky, alebo kuraťa bez mäsa

15 min.
4-6
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email
Share on print

Suroviny:

Lavaš (2-3 pláty)
cibuľa
červená cibuľa
cesnak
vajcia
petržlen kučeravý
čierne korenie
soľ
olej/maslo

Postup:

Lavaš si nakrájame na malé štvorce. Cibuľu a cesnak si nakrájame a krátko opražíme na masle, alebo na oleji. Zmiešame si Lavaš s opraženou cibuľou a cesnakom, pridáme vajcia a na drobno nasekaný petržlen. Okoreníme a osolíme. Touto zmesou si naplníme kačku, alebo kurča a následne pečieme v rúre.

Fotogaléria:

Ďalšie recepty:

Zatvoriť menu
×
×

Cart

Tieto stránky používajú súbory cookies, aby ste získali čo najlepší zážitok z ich prezerania.