Plnený lavaš s avokádom a smotanovými vajíčkami

20 min
2
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email
Share on print

Suroviny:

lavaš (2 tretiny z jedného plátu)
3 vajíčka
kúsok masla
0,5 dcl šľahačkovej smotany
kúsok cheddaru
avokádo
kozí syr
cherry paradajky
rukolu
chilli papričku
soľ
korenie

Postup:

Skvelý recept s lavašom z kuchyne Kamnajedlo.eu. V prvom kroku si pripravíme francúzsku praženicu (recept nájdeš tu), ktorú vo finálne obohatíme o nastrúhaný cheddar. Popritom si očistíme avokádo, ktoré nakrájame na drobné kocky. Ak už máme praženicu hotovú, roztrieme ju na pripravený Lavaš chlieb, pridáme kocky avokáda a nakrájané cherry paradajky. Teraz je čas na kozí syr, odporúčam ním nešetriť, celému "wrapu" dodá vynikajúcu chuť. Na záver už len ochutíme, pridáme rukolu a nakrájanú chilli papričku. Chlieb zavinieme, zľahka opečieme na suchej panvici a môžeme podávať. Webstránka Kamnajedlo

Fotogaléria:

Ďalšie recepty:

Zatvoriť menu
×
×

Cart

Tieto stránky používajú súbory cookies, aby ste získali čo najlepší zážitok z ich prezerania.