Plnený lavaš s avokádom a smotanovými vajíčkami

Vytlačiť
Hodnotenie:
5/5
Čas prípravy:
20 min
Počet porcií:
2
Ingrediencie
  • ingrediencia
    lavaš (2 tretiny z jedného plátu)
  • ingrediencia
    3 vajíčka
  • ingrediencia
    kúsok masla
  • ingrediencia
    0,5 dcl šľahačkovej smotany
  • ingrediencia
    kúsok cheddaru
  • ingrediencia
    avokádo
  • ingrediencia
    kozí syr
  • ingrediencia
    cherry paradajky
  • ingrediencia
    rukolu
  • ingrediencia
    chilli papričku
  • ingrediencia
    soľ
  • ingrediencia
    korenie
Postup
  1. krok

    Skvelý recept s lavašom z kuchyne Kamnajedlo.eu.

    V prvom kroku si pripravíme francúzsku praženicu (recept nájdeš tu), ktorú vo finálne obohatíme o nastrúhaný cheddar. Popritom si očistíme avokádo, ktoré nakrájame na drobné kocky.

    Ak už máme praženicu hotovú, roztrieme ju na pripravený Lavaš chlieb, pridáme kocky avokáda a nakrájané cherry paradajky. Teraz je čas na kozí syr, odporúčam ním nešetriť, celému “wrapu” dodá vynikajúcu chuť. Na záver už len ochutíme, pridáme rukolu a nakrájanú chilli papričku. Chlieb zavinieme, zľahka opečieme na suchej panvici a môžeme podávať.

    Webstránka Kamnajedlo

Fotografie

Robili ste tento recept?

Označte @lavas_zdravychlieb na Instagrame a pridajte hashtag #lavas_zdravychlieb, aby sme videli všetku tú lahodnosť!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Ak sa Vám pačil tento recept ...

Zanechajte nám komentár ...

Máte otázku? Kliknite na otázky a odpovede.
Nenašli ste tam odpoveď alebo potrebujete pomoc? Kontaktuje nás.