Netradičná štrúdľa maková čokoládová

Ten kto vymyslel lavaš by si zaslúžil nobelovú cenu ​lebo spraviť koláč (štrúdľa maková) ktorého príprava vám zaberie tak 5 minút času je úplne na nezaplatenie :).⁠

Vytlačiť
Hodnotenie:
5/5
Čas prípravy:
20 min
Teplota:
180°C
Počet porcií:
6
Ingrediencie
  • ingrediencia
    jeden plát lavaš
  • ingrediencia
    čokoládový puding Creme Ole od droetker
  • ingrediencia
    300ml rastlinného mlieka (dala som nesladené kokosové)⁠
  • ingrediencia
    2 plné odmerky čokoládový proteín
  • ingrediencia
    mletý mak (množstvo podľa chuti-ja som dala tak aby bola fajn konzistencia )⁠
  • ingrediencia
    vajce
Postup
  1. krok

    V mixéri som si vyšľahala puding s mliekom podľa návodu, pridala som postupne protein a nakoniec mak.

  2. krok

    Naplnila lavaš, vrch potrela rozšľahaným vajíčkom, posypala lyžičkou kokosového cukru a dala zapiecť na 180°C na cca 10min.⁠ ⁠

Fotografie

Robili ste tento recept?

Označte @lavas_zdravychlieb na Instagrame a pridajte hashtag #lavas_zdravychlieb, aby sme videli všetku tú lahodnosť!

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Ak sa Vám pačil tento recept ...

Zanechajte nám komentár ...

Máte otázku? Kliknite na otázky a odpovede.
Nenašli ste tam odpoveď alebo potrebujete pomoc? Kontaktuje nás.

VYHĽADÁVANIE

E-SHOP

NAJNOVŠIE RECEPTY

INSTAGRAM

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.