Netradičná štrúdľa maková čokoládová

Ten kto vymyslel lavaš by si zaslúžil nobelovú cenu ​lebo spraviť koláč (štrúdľa maková) ktorého príprava vám zaberie tak 5 minút času je úplne na nezaplatenie :).⁠

Vytlačiť
Hodnotenie:
5/5
Čas prípravy:
20 min
Teplota:
180°C
Počet porcií:
6
Ingrediencie
  • ingrediencia
    jeden plát lavaš
  • ingrediencia
    čokoládový puding Creme Ole od droetker
  • ingrediencia
    300ml rastlinného mlieka (dala som nesladené kokosové)⁠
  • ingrediencia
    2 plné odmerky čokoládový proteín
  • ingrediencia
    mletý mak (množstvo podľa chuti-ja som dala tak aby bola fajn konzistencia )⁠
  • ingrediencia
    vajce
Postup
  1. krok

    V mixéri som si vyšľahala puding s mliekom podľa návodu, pridala som postupne protein a nakoniec mak.

  2. krok

    Naplnila lavaš, vrch potrela rozšľahaným vajíčkom, posypala lyžičkou kokosového cukru a dala zapiecť na 180°C na cca 10min.⁠ ⁠

Fotografie

Robili ste tento recept?

Označte @lavas_zdravychlieb na Instagrame a pridajte hashtag #lavas_zdravychlieb, aby sme videli všetku tú lahodnosť!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Ak sa Vám pačil tento recept ...

Zanechajte nám komentár ...

Máte otázku? Kliknite na otázky a odpovede.
Nenašli ste tam odpoveď alebo potrebujete pomoc? Kontaktuje nás.