Maková a tvarohová štrúdľa

175°C
40 min. (čas pečenia cca 25 min.)
2-3
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email
Share on print

Suroviny:

Maková štrúdľa:
100g lavaš
37g puding s čerešňovou arómou
400 ml vody
100g mletý mak
vajce na potretie
200g čerešne (bez kôstky)
Tvarohová štrúdľa:
100g lavaš
37g ryžový puding (príchuť jablko a škorica)
400ml vody
360g hrudkovitý tvaroh
škorica
vajce na potretie

Postup:

Skvelý recept s lavašom z kuchyne janey__fit Maková-postup: 100g lavaša som naplnila zmesou: 37g pudingu s čerešňovou arómou som uvarila v 400ml vody a osladila flavdrops, po vychladnutí som pridala 100g maku a 200g vykôstkovaných čerešní. Tvarohová-postup: 100g lavaša som naplnila zmesou: 37g ryžového pudingu jablko& škorica som uvarila v 400ml vody, osladila flavdrops, po vychladnutí som pridala 360g hrudkovitého tvarohu a škoricu. Obe štrúdle som zamotala a potrela vajíčkom, piekla som na 175 °C cca 25 min.

Fotogaléria:

Ďalšie recepty:

Zatvoriť menu
×
×

Cart

Tieto stránky používajú súbory cookies, aby ste získali čo najlepší zážitok z ich prezerania.