Maková a tvarohová štrúdľa

Vytlačiť
Hodnotenie:
5/5
Čas prípravy:
40 min. (čas pečenia cca 25 min.)
Teplota:
175°C
Počet porcií:
2-3
Ingrediencie
  • ingrediencia
    Maková štrúdľa:
  • ingrediencia
    100g lavaš
  • ingrediencia
    37g puding s čerešňovou arómou
  • ingrediencia
    400 ml vody
  • ingrediencia
    100g mletý mak
  • ingrediencia
    vajce na potretie
  • ingrediencia
    200g čerešne (bez kôstky)
  • ingrediencia
    Tvarohová štrúdľa:
  • ingrediencia
    100g lavaš
  • ingrediencia
    37g ryžový puding (príchuť jablko a škorica)
  • ingrediencia
    400ml vody
  • ingrediencia
    360g hrudkovitý tvaroh
  • ingrediencia
    škorica
  • ingrediencia
    vajce na potretie
Postup
  1. krok

    Skvelý recept s lavašom z kuchyne janey__fit

    Maková-postup: 100g lavaša som naplnila zmesou: 37g pudingu s čerešňovou arómou som uvarila v 400ml vody a osladila flavdrops, po vychladnutí som pridala 100g maku a 200g vykôstkovaných čerešní.
    Tvarohová-postup: 100g lavaša som naplnila zmesou:
    37g ryžového pudingu jablko& škorica som uvarila v 400ml vody, osladila flavdrops, po vychladnutí som pridala 360g hrudkovitého tvarohu a škoricu.
    Obe štrúdle som zamotala a potrela vajíčkom, piekla som na 175 °C cca 25 min.

Fotografie

Robili ste tento recept?

Označte @lavas_zdravychlieb na Instagrame a pridajte hashtag #lavas_zdravychlieb, aby sme videli všetku tú lahodnosť!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Ak sa Vám pačil tento recept ...

Zanechajte nám komentár ...

Máte otázku? Kliknite na otázky a odpovede.
Nenašli ste tam odpoveď alebo potrebujete pomoc? Kontaktuje nás.