Lavaš wrap s pečenou cviklou, praženicou, mozzarellou a granátovým jablkom

Vytlačiť
Hodnotenie:
5/5
Čas prípravy:
45-60min.
Teplota:
200°C
Počet porcií:
2
Ingrediencie
  • ingrediencia
    Lavaš
  • ingrediencia
    lučina
  • ingrediencia
    horčica
  • ingrediencia
    vajcia
  • ingrediencia
    cvikla
  • ingrediencia
    mozzarella
  • ingrediencia
    rukola
  • ingrediencia
    granátové jablko
  • ingrediencia
    čierne korenie
  • ingrediencia
    chilli
Postup
  1. krok

    Začneme s prípravou cvikly. Nakrájame si cviklu na plátky, uložíme na dno pekáča, ktorý sme si vystlali alobalom. Okoreníme, osolíme, pokvapkáme olivovým olejom. Výbornú chuť dosiahneme, ak pridáme zopár strúčikov cesnaku. Nemusíme ich ani čistiť. Zakryjeme vrstvou alobalu a dáme piecť do rúry na 200°C. Čas pečenia závisí od veľkosti cvikly (cca 30 až 60 minút).

    Medzitým si pripravíme z vajíčok praženicu. Lavaš si potrieme lučinou a horčicou. Upečenú cviku si naukladáme na Lavaš spolu s praženicou, rukolou, natrháme kúsky mozzarelly a posypeme to zrnkami granátového jablka.

    Nakoniec môžeme okoreniť čiernym korením a drveným chilli. Zrolujeme, prekrojíme a podávame.

Video
Fotografie

Robili ste tento recept?

Označte @lavas_zdravychlieb na Instagrame a pridajte hashtag #lavas_zdravychlieb, aby sme videli všetku tú lahodnosť!

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Ak sa Vám pačil tento recept ...

Zanechajte nám komentár ...

Máte otázku? Kliknite na otázky a odpovede.
Nenašli ste tam odpoveď alebo potrebujete pomoc? Kontaktuje nás.