
- ingredienciaLavaš
- ingrediencialučina
- ingredienciahorčica
- ingredienciavajcia
- ingredienciacvikla
- ingredienciamozzarella
- ingredienciarukola
- ingredienciagranátové jablko
- ingredienciačierne korenie
- ingredienciachilli
- krok
Začneme s prípravou cvikly. Nakrájame si cviklu na plátky, uložíme na dno pekáča, ktorý sme si vystlali alobalom. Okoreníme, osolíme, pokvapkáme olivovým olejom. Výbornú chuť dosiahneme, ak pridáme zopár strúčikov cesnaku. Nemusíme ich ani čistiť. Zakryjeme vrstvou alobalu a dáme piecť do rúry na 200°C. Čas pečenia závisí od veľkosti cvikly (cca 30 až 60 minút).
Medzitým si pripravíme z vajíčok praženicu. Lavaš si potrieme lučinou a horčicou. Upečenú cviku si naukladáme na Lavaš spolu s praženicou, rukolou, natrháme kúsky mozzarelly a posypeme to zrnkami granátového jablka.
Nakoniec môžeme okoreniť čiernym korením a drveným chilli. Zrolujeme, prekrojíme a podávame.
Robili ste tento recept?
Označte @lavas_zdravychlieb na Instagrame a pridajte hashtag #lavas_zdravychlieb, aby sme videli všetku tú lahodnosť!

Ak sa Vám pačil tento recept ...
Zanechajte nám komentár ...
Máte otázku? Kliknite na otázky a odpovede.
Nenašli ste tam odpoveď alebo potrebujete pomoc? Kontaktuje nás.
VYHĽADÁVANIE
E-SHOP
NAJNOVŠIE RECEPTY

Voňavý čokoládovo-orechový závin

Ľahká kurkumová rolka
