Lavaš wrap na cesty

15 min
1
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email
Share on print

Suroviny:

1/2 z jedného plátu Lavaša
2 vajíčka
100g syru FETA
1 poriadna hrsť poľníčka
1 menšia mladá cibuľka
1ČL balzamikovej glazúry
štipka soli, korenia

Postup:

Zdravý a chutný recept z dielne Zdravie na tanieri. Lavaš mám vždy po ruke, v mrazničke, alebo v chladničke. Je najjednoduchšie vytiahnuť ho, odstrihnúť, koľko potrebujete a naplniť niečím, čo aktuálne ponúka chladnička. Uvaríme si vajíčka na tvrdo. Pripravíme si najprv šalát zmiešaním všetkých ingrediencií v jednej mise. Potom si vymiešame dresing zo všetkých uvedených ingrediencií. Odstrihneme si polovicu plátu z jedného Lavašu. Najprv naukladáme poľníček, na to rozrúsime rukou fetu. Pokrájame vajíčko a naukladáme na Lavaš, no a na záver pokvapkáme dresingom. Zrolujeme, zabalíme do alobalu a máme bááááječný obed! Na dressing:
  • 2PL bieleho jogurtu
  • 1PL olivového oleja
  • štipka soli a sušeného cesnaku
  • 1PL nasekanej petržlenovej vňate
Recept pripravila Natalia Spišiakova z www.zdravienatanieri.sk.

Fotogaléria:

Ďalšie recepty:

Zatvoriť menu
×
×

Cart

Tieto stránky používajú súbory cookies, aby ste získali čo najlepší zážitok z ich prezerania.