Lavaš špenátový koláč

Fotogaléria:

Príprava:
  40 min. (čas pečenia 20-25 min.)
Teplota:
  180°C
Počet porcií:
  2-3

Suroviny:

  Lavaš
  4 bio vajcia
  mrazený listový špenát
  mozzarella
  soľ
  bylinky

Postup:

Skvelý recept s lavašom z kuchyne kollarovasilvia

Menšiu okrúhlu formu som vystlala papierom na pečenie. Z jedného plátu Lavašu som vyrezala pomocou okrúhlej dosky 2 kruhy. Obidva som dala na seba a pekne vložila po okraje do okrúhlej formy až po vrch. Mrazený špenát som trošku podusila na vode, pridala k vajíčkam, následne pridáme nastrúhaný syr mozzarella, soľ a bylinky podľa vlastného výberu. Vlejeme na cesto a dáme piecť na 180°C, 20 – 25 minút. Po vychladnutí môžete pekne nakrájať.

Zatvoriť menu
×

Cart