Lavaš špenátový koláč

180°C
40 min. (čas pečenia 20-25 min.)
2-3
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email
Share on print

Suroviny:

Lavaš
4 bio vajcia
mrazený listový špenát
mozzarella
soľ
bylinky

Postup:

Skvelý recept s lavašom z kuchyne kollarovasilvia Menšiu okrúhlu formu som vystlala papierom na pečenie. Z jedného plátu Lavašu som vyrezala pomocou okrúhlej dosky 2 kruhy. Obidva som dala na seba a pekne vložila po okraje do okrúhlej formy až po vrch. Mrazený špenát som trošku podusila na vode, pridala k vajíčkam, následne pridáme nastrúhaný syr mozzarella, soľ a bylinky podľa vlastného výberu. Vlejeme na cesto a dáme piecť na 180°C, 20 - 25 minút. Po vychladnutí môžete pekne nakrájať.

Fotogaléria:

Ďalšie recepty:

Zatvoriť menu
×
×

Cart

Tieto stránky používajú súbory cookies, aby ste získali čo najlepší zážitok z ich prezerania.