Lavaš špenátový koláč

Vytlačiť
Hodnotenie:
5/5
Čas prípravy:
40 min. (čas pečenia 20-25 min.)
Teplota:
180°C
Počet porcií:
2-3
Ingrediencie
  • ingrediencia
    Lavaš
  • ingrediencia
    4 bio vajcia
  • ingrediencia
    mrazený listový špenát
  • ingrediencia
    mozzarella
  • ingrediencia
    soľ
  • ingrediencia
    bylinky
Postup
  1. krok

    Skvelý recept s lavašom z kuchyne kollarovasilvia

    Menšiu okrúhlu formu som vystlala papierom na pečenie. Z jedného plátu Lavašu som vyrezala pomocou okrúhlej dosky 2 kruhy. Obidva som dala na seba a pekne vložila po okraje do okrúhlej formy až po vrch. Mrazený špenát som trošku podusila na vode, pridala k vajíčkam, následne pridáme nastrúhaný syr mozzarella, soľ a bylinky podľa vlastného výberu. Vlejeme na cesto a dáme piecť na 180°C, 20 – 25 minút. Po vychladnutí môžete pekne nakrájať.

Fotografie

Robili ste tento recept?

Označte @lavas_zdravychlieb na Instagrame a pridajte hashtag #lavas_zdravychlieb, aby sme videli všetku tú lahodnosť!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Ak sa Vám pačil tento recept ...

Zanechajte nám komentár ...

Máte otázku? Kliknite na otázky a odpovede.
Nenašli ste tam odpoveď alebo potrebujete pomoc? Kontaktuje nás.