Lavaš s mandľovým maslom na panvici

Dá sa maškrtiť aj bez výčitiek? 🙂 Lavaš s mandľovým maslom a banánom opečený na panvici je jasný dôkaz, že áno.

Či už použijete špaldový, alebo si jedlo rozvoniate tým škoricovým, Vaše chuťové poháriky Vám poďakujú.

 

Vytlačiť
Hodnotenie:
5/5
Čas prípravy:
10 min (na panvici 2 minúty)
Počet porcií:
2
Ingrediencie
  • ingrediencia
    lavaš
  • ingrediencia
    mandľové maslo
  • ingrediencia
    banán
Postup
  1. krok

    Lavaš si nakrájame na obdĺžničky.

     

  2. krok

    Lavašové obdĺžniky natrieme mandľovým maslom a na polovicu z nich poukladáme nakrájané banány.

     

  3. krok

    Obdĺžniky s banánom spojíme s tými bez a dáme opiecť na panvicu.

  4. krok

    Na panvici opekáme z oboch asi 2 minúty.

Fotografie

Robili ste tento recept?

Označte @lavas_zdravychlieb na Instagrame a pridajte hashtag #lavas_zdravychlieb, aby sme videli všetku tú lahodnosť!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Ak sa Vám pačil tento recept ...

Zanechajte nám komentár ...

Máte otázku? Kliknite na otázky a odpovede.
Nenašli ste tam odpoveď alebo potrebujete pomoc? Kontaktuje nás.