Lavaš s mandľovým maslom na panvici
Dá sa maškrtiť aj bez výčitiek? 🙂 Lavaš, v ktorom sa skrýva mandľové maslo a kúsky sladučkého banánu, je jasným dôkazom, že áno.
Či už použijete špaldový, alebo si jedlo rozvoniate tým škoricovým, Vaše chuťové poháriky Vám poďakujú. Samozrejme ak potrebujete, môžete si ho pripraviť aj v bezlepkovej verzii vďaka bezlepkovému lavašu.
- ingrediencialavaš
- ingredienciamandľové maslo
- ingredienciabanán
- krok
Lavaš si nakrájame na obdĺžničky.
- krok
Lavašové obdĺžniky natrieme mandľovým maslom a na polovicu z nich poukladáme nakrájané banány.
- krok
Obdĺžniky s banánom spojíme s tými bez a dáme opiecť na panvicu.
- krok
Na panvici opekáme z oboch asi 2 minúty.
Robili ste tento recept?
Označte @lavas_zdravychlieb na Instagrame a pridajte hashtag #lavas_zdravychlieb, aby sme videli všetku tú lahodnosť!
Ak sa Vám pačil tento recept ...
Zanechajte nám komentár ...
Máte otázku? Kliknite na otázky a odpovede.
Nenašli ste tam odpoveď alebo potrebujete pomoc? Kontaktuje nás.