Lavaš s mandľovým maslom na panvici

Dá sa maškrtiť aj bez výčitiek? 🙂 Lavaš, v ktorom sa skrýva mandľové maslo a kúsky sladučkého banánu, je jasným dôkazom, že áno.

Či už použijete špaldový, alebo si jedlo rozvoniate tým škoricovým, Vaše chuťové poháriky Vám poďakujú. Samozrejme ak potrebujete,  môžete si ho pripraviť aj v bezlepkovej verzii vďaka bezlepkovému lavašu.

 

Vytlačiť
Hodnotenie:
5/5
Čas prípravy:
10 min
Čas pečenia:
2 min na panvici
Počet porcií:
2
Ingrediencie
  • ingrediencia
    lavaš
  • ingrediencia
    mandľové maslo
  • ingrediencia
    banán
Postup
  1. krok

    Lavaš si nakrájame na obdĺžničky.

     

  2. krok

    Lavašové obdĺžniky natrieme mandľovým maslom a na polovicu z nich poukladáme nakrájané banány.

     

  3. krok

    Obdĺžniky s banánom spojíme s tými bez a dáme opiecť na panvicu.

  4. krok

    Na panvici opekáme z oboch asi 2 minúty.

Video
Fotografie

Robili ste tento recept?

Označte @lavas_zdravychlieb na Instagrame a pridajte hashtag #lavas_zdravychlieb, aby sme videli všetku tú lahodnosť!

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Ak sa Vám pačil tento recept ...

Zanechajte nám komentár ...

Máte otázku? Kliknite na otázky a odpovede.
Nenašli ste tam odpoveď alebo potrebujete pomoc? Kontaktuje nás.