Lavaš koláč s ricottou, hruškami a hroznom

175°C
20 min.(čas pečenia cca 10-15 min.)
2-3
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email
Share on print

Suroviny:

Lavaš špaldový (1 plát)
1 ricotta
3 hrušky
vajíčko
1 strapec hrozna
strúhaný parmezán
soľ

Postup:

Skvelý recept s lavašom z kuchyne Recepty Zdravo a FitZdravo a Fit Lavaš plát natrite ricottou a posoľte, hrušky si nakrájajte na plátky a naukladajte. Okraje zahnite a potrite vajíčkom. Pečte cca 10-15 min na 175 °C. Hotový koláč ozdobte hroznom, parmezánom a petržlenovou vňaťou.

Fotogaléria:

Ďalšie recepty:

Zatvoriť menu
×
×

Cart

Tieto stránky používajú súbory cookies, aby ste získali čo najlepší zážitok z ich prezerania.