
- ingredienciaLavaš
- ingredienciahokkaido tekvica
- ingrediencia2 jablká
- ingredienciaklinčeky
- ingredienciacelá a mletá škorica
- ingredienciahrudkovitý tvaroh
- ingredienciamleté mandle
- krok
Skvelý recept s lavašom z kuchyne kollarovasilvia
Lavaš som preložila na polovicu a dala na plech vystlaný papierom na pečenie. Zhruba polovicu hokkaido tekvice som nakrájala spolu s dvoma jabĺčkami a dala variť do hrnca, hodíme tam pár klinčekov a celú škoricu. Potom precedíme a zmixujeme na hustú kašu, ktorú rozotrieme na Lavaš. Na vrch som rozdrvila bio hrudkovitý tvaroh a posypala mletými mandľami. Môžeme poukladať na vrch nakrájané jabĺčka a pridať mletú škoricu, dáme piecť na 180°C, kým nám okraje začnú hnednúť. Cukor som žiadny nepridala, nie je potrebný. Sladkosť v ovocí stačí.
Robili ste tento recept?
Označte @lavas_zdravychlieb na Instagrame a pridajte hashtag #lavas_zdravychlieb, aby sme videli všetku tú lahodnosť!

Ak sa Vám pačil tento recept ...
Zanechajte nám komentár ...
Máte otázku? Kliknite na otázky a odpovede.
Nenašli ste tam odpoveď alebo potrebujete pomoc? Kontaktuje nás.
VYHĽADÁVANIE
E-SHOP
NAJNOVŠIE RECEPTY

Voňavý čokoládovo-orechový závin

Ľahká kurkumová rolka
