Jesenná pizza

Vytlačiť
Hodnotenie:
5/5
Čas prípravy:
20 min. (čas pečenia cca 10-12min.)
Teplota:
180°C
Počet porcií:
2-3
Ingrediencie
  • ingrediencia
    Lavaš
  • ingrediencia
    hokkaido tekvica
  • ingrediencia
    2 jablká
  • ingrediencia
    klinčeky
  • ingrediencia
    celá a mletá škorica
  • ingrediencia
    hrudkovitý tvaroh
  • ingrediencia
    mleté mandle
Postup
  1. krok

    Skvelý recept s lavašom z kuchyne kollarovasilvia

    Lavaš som preložila na polovicu a dala na plech vystlaný papierom na pečenie. Zhruba polovicu hokkaido tekvice som nakrájala spolu s dvoma jabĺčkami a dala variť do hrnca, hodíme tam pár klinčekov a celú škoricu. Potom precedíme a zmixujeme na hustú kašu, ktorú rozotrieme na Lavaš. Na vrch som rozdrvila bio hrudkovitý tvaroh a posypala mletými mandľami. Môžeme poukladať na vrch nakrájané jabĺčka a pridať mletú škoricu, dáme piecť na 180°C, kým nám okraje začnú hnednúť. Cukor som žiadny nepridala, nie je potrebný. Sladkosť v ovocí stačí.

Fotografie

Robili ste tento recept?

Označte @lavas_zdravychlieb na Instagrame a pridajte hashtag #lavas_zdravychlieb, aby sme videli všetku tú lahodnosť!

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Ak sa Vám pačil tento recept ...

Zanechajte nám komentár ...

Máte otázku? Kliknite na otázky a odpovede.
Nenašli ste tam odpoveď alebo potrebujete pomoc? Kontaktuje nás.