Jesenná pizza

Fotogaléria:

Príprava:
  20 min. (čas pečenia cca 10-12min.)
Teplota:
  180°C
Počet porcií:
  2-3

Suroviny:

  Lavaš
  hokkaido tekvica
  2 jablká
  klinčeky
  celá a mletá škorica
  hrudkovitý tvaroh
  mleté mandle

Postup:

Skvelý recept s lavašom z kuchyne kollarovasilvia

Lavaš som preložila na polovicu a dala na plech vystlaný papierom na pečenie. Zhruba polovicu hokkaido tekvice som nakrájala spolu s dvoma jabĺčkami a dala variť do hrnca, hodíme tam pár klinčekov a celú škoricu. Potom precedíme a zmixujeme na hustú kašu, ktorú rozotrieme na Lavaš. Na vrch som rozdrvila bio hrudkovitý tvaroh a posypala mletými mandľami. Môžeme poukladať na vrch nakrájané jabĺčka a pridať mletú škoricu, dáme piecť na 180°C, kým nám okraje začnú hnednúť. Cukor som žiadny nepridala, nie je potrebný. Sladkosť v ovocí stačí.

Zatvoriť menu
×
×

Cart