Jesenná pizza

180°C
20 min. (čas pečenia cca 10-12min.)
2-3
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email
Share on print

Suroviny:

Lavaš
hokkaido tekvica
2 jablká
klinčeky
celá a mletá škorica
hrudkovitý tvaroh
mleté mandle

Postup:

Skvelý recept s lavašom z kuchyne kollarovasilvia Lavaš som preložila na polovicu a dala na plech vystlaný papierom na pečenie. Zhruba polovicu hokkaido tekvice som nakrájala spolu s dvoma jabĺčkami a dala variť do hrnca, hodíme tam pár klinčekov a celú škoricu. Potom precedíme a zmixujeme na hustú kašu, ktorú rozotrieme na Lavaš. Na vrch som rozdrvila bio hrudkovitý tvaroh a posypala mletými mandľami. Môžeme poukladať na vrch nakrájané jabĺčka a pridať mletú škoricu, dáme piecť na 180°C, kým nám okraje začnú hnednúť. Cukor som žiadny nepridala, nie je potrebný. Sladkosť v ovocí stačí.

Fotogaléria:

Ďalšie recepty:

Zatvoriť menu
×
×

Cart

Tieto stránky používajú súbory cookies, aby ste získali čo najlepší zážitok z ich prezerania.