Jesenná pizza

Vytlačiť
Hodnotenie:
5/5
Čas prípravy:
20 min. (čas pečenia cca 10-12min.)
Teplota:
180°C
Počet porcií:
2-3
Ingrediencie
  • ingrediencia
    Lavaš
  • ingrediencia
    hokkaido tekvica
  • ingrediencia
    2 jablká
  • ingrediencia
    klinčeky
  • ingrediencia
    celá a mletá škorica
  • ingrediencia
    hrudkovitý tvaroh
  • ingrediencia
    mleté mandle
Postup
  1. krok

    Skvelý recept s lavašom z kuchyne kollarovasilvia

    Lavaš som preložila na polovicu a dala na plech vystlaný papierom na pečenie. Zhruba polovicu hokkaido tekvice som nakrájala spolu s dvoma jabĺčkami a dala variť do hrnca, hodíme tam pár klinčekov a celú škoricu. Potom precedíme a zmixujeme na hustú kašu, ktorú rozotrieme na Lavaš. Na vrch som rozdrvila bio hrudkovitý tvaroh a posypala mletými mandľami. Môžeme poukladať na vrch nakrájané jabĺčka a pridať mletú škoricu, dáme piecť na 180°C, kým nám okraje začnú hnednúť. Cukor som žiadny nepridala, nie je potrebný. Sladkosť v ovocí stačí.

Fotografie

Robili ste tento recept?

Označte @lavas_zdravychlieb na Instagrame a pridajte hashtag #lavas_zdravychlieb, aby sme videli všetku tú lahodnosť!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Ak sa Vám pačil tento recept ...

Zanechajte nám komentár ...

Máte otázku? Kliknite na otázky a odpovede.
Nenašli ste tam odpoveď alebo potrebujete pomoc? Kontaktuje nás.