Hruškovo-tvarohový koláč

Skvelý recept s Lavašom z kuchyne rommiemax

Vytlačiť
Hodnotenie:
5/5
Čas prípravy:
40 min. (čas pečenia 25-30 min.)
Teplota:
180°C
Počet porcií:
2-3
Ingrediencie
  • ingrediencia
    Lavaš
  • ingrediencia
    hrušky
  • ingrediencia
    šťava z citróna
  • ingrediencia
    tvaroh
  • ingrediencia
    med
  • ingrediencia
    mlieko
Postup
  1. krok

    Dve vrstvy Lavaša uložíme do okrúhlej formy. Hrudkovitý tvaroh vymiešame s medom, citrónovou šťavou z 1/2 citróna a trochou mlieka. Dáme zmes na spodok a naukladáme nakrájané hrušky. Pečieme na 180-190°C asi 25-30min do zlatista.

Fotografie

Robili ste tento recept?

Označte @lavas_zdravychlieb na Instagrame a pridajte hashtag #lavas_zdravychlieb, aby sme videli všetku tú lahodnosť!

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Ak sa Vám pačil tento recept ...

Zanechajte nám komentár ...

Máte otázku? Kliknite na otázky a odpovede.
Nenašli ste tam odpoveď alebo potrebujete pomoc? Kontaktuje nás.

VYHĽADÁVANIE

E-SHOP

NAJNOVŠIE RECEPTY

INSTAGRAM

Error validating access token: Session has expired on Saturday, 30-Jul-22 02:46:06 PDT. The current time is Saturday, 01-Oct-22 08:39:18 PDT.