Hruškovo-tvarohový koláč

Skvelý recept s Lavašom z kuchyne rommiemax

Vytlačiť
Hodnotenie:
5/5
Čas prípravy:
40 min. (čas pečenia 25-30 min.)
Teplota:
180°C
Počet porcií:
2-3
Ingrediencie
  • ingrediencia
    Lavaš
  • ingrediencia
    hrušky
  • ingrediencia
    šťava z citróna
  • ingrediencia
    tvaroh
  • ingrediencia
    med
  • ingrediencia
    mlieko
Postup
  1. krok

    Dve vrstvy Lavaša uložíme do okrúhlej formy. Hrudkovitý tvaroh vymiešame s medom, citrónovou šťavou z 1/2 citróna a trochou mlieka. Dáme zmes na spodok a naukladáme nakrájané hrušky. Pečieme na 180-190°C asi 25-30min do zlatista.

Fotografie

Robili ste tento recept?

Označte @lavas_zdravychlieb na Instagrame a pridajte hashtag #lavas_zdravychlieb, aby sme videli všetku tú lahodnosť!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Ak sa Vám pačil tento recept ...

Zanechajte nám komentár ...

Máte otázku? Kliknite na otázky a odpovede.
Nenašli ste tam odpoveď alebo potrebujete pomoc? Kontaktuje nás.