Halloumi wrap s hubami, chilli, cesnakom a kapustou

20 min.
1
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email
Share on print

Suroviny:

Lavaš
červená kapusta
rukola
mäta
syr halloumi
šampiňóny
cesnak
chilli paprička
olivový olej
čierne korenie

Postup:

Červenú kapustu si nakrájame na tenké prúžky a spolu s rukolou a mätou poukladáme na rozložený Lavaš. Na panvici si rozohrejeme olivový olej a krátko osmažíme šampiňóny spolu s cesnakom a chilli. Môžeme okoreniť čiernym korením. Keď už budú šampiňóny opečené do zlatohneda, pridáme aj na plátky nakrájaný halloumi syr a opečieme krátko z každej strany. Takto pripravenú zmes rozložíme na nachystaný Lavaš a zrolujeme.

Fotogaléria:

Ďalšie recepty:

Zatvoriť menu
×
×

Cart

Tieto stránky používajú súbory cookies, aby ste získali čo najlepší zážitok z ich prezerania.