Gaštanové pyré, maliny, červené a čierne ríbezle v lavaši, štrúdľa

Keď máš chuť na niečo sladké a máš doma lavaš :), nápad je tu. Gaštanové pyré, maliny, červené a čierne ríbezle v lavaši (štrúdľa) znelo viac než dobre. Vyskúšali sme, odporúčame.

Vytlačiť
Hodnotenie:
5/5
Čas prípravy:
20 min.(čas pečenia cca 10-12min.)
Teplota:
160°C
Počet porcií:
2-3
Ingrediencie
  • ingrediencia
    Lavaš
  • ingrediencia
    gaštanové pyré
  • ingrediencia
    maliny
  • ingrediencia
    červené ríbezle
  • ingrediencia
    čierne ríbezle
  • ingrediencia
    maslo
  • ingrediencia
    škorica
Postup
  1. krok

    Na rozložený Lavaš si nastrúhame mrazené gaštanové pyré a nasypeme ovocie.

  2. krok

    Zrolujeme a potrieme roztopeným maslom.  Posypeme škoricou a dáme zapiecť na 10-12 minút pri teplote 160°C.

  3. krok

    Vznikne nám zdravšia a chutná štrúdľa.

Fotografie

Robili ste tento recept?

Označte @lavas_zdravychlieb na Instagrame a pridajte hashtag #lavas_zdravychlieb, aby sme videli všetku tú lahodnosť!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Ak sa Vám pačil tento recept ...

Zanechajte nám komentár ...

Máte otázku? Kliknite na otázky a odpovede.
Nenašli ste tam odpoveď alebo potrebujete pomoc? Kontaktuje nás.