Doboška
Doboška v perfektnom prevedení od Mystoryofcooking ???? úplne nízkokalorická, s malým obsahom cukru ????. Poznáte ju určite aj ako dobošové rezy či dobošová torta.
Čas prípravy:
180 min
Počet porcií:
21
Ingrediencie
- ingrediencia3 pláty kakaového lavaša
- ingrediencia3x zlatý klas
- ingrediencia1,2l mlieka
- ingrediencia50g xylitol
- ingrediencia70g roztopenej čokolády
Postup
- krok
Na dobošku potrebujeme tri pláty lavašu, z ktorých nám výjde 6ks štvorcov o rozmere 23x23cm.
- krok
Uvaríme si zlatý klas v 1,2l mlieku s cukrom. A už len vrstvíme – 1 plát – 1/7 krému.
- krok
Necháme pri izbovej teplote vychladnúť. Po vychladnutí dáme na 2 hodinky do chladničky.
- krok
Pred podávaním dobošku polejeme čokoládou.
Fotografie
Robili ste tento recept?
Označte @lavas_zdravychlieb na Instagrame a pridajte hashtag #lavas_zdravychlieb, aby sme videli všetku tú lahodnosť!
Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Ak sa Vám pačil tento recept ...
Zanechajte nám komentár ...
Máte otázku? Kliknite na otázky a odpovede.
Nenašli ste tam odpoveď alebo potrebujete pomoc? Kontaktuje nás.
VYHĽADÁVANIE
E-SHOP
NAJNOVŠIE RECEPTY
Voňavý čokoládovo-orechový závin
26. mája 2022
Ľahká kurkumová rolka
20. mája 2022
Jablkovo-čokoládový swirl cake
19. mája 2022
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.