Doboška

Doboška v perfektnom prevedení od Mystoryofcooking ???? úplne nízkokalorická, s malým obsahom cukru ????.⁠ ⁠ Poznáte ju určite aj ako dobošové rezy či dobošová torta.

Vytlačiť
Hodnotenie:
5/5
Čas prípravy:
180 min
Počet porcií:
21
Ingrediencie
  • ingrediencia
    3 pláty kakaového lavaša
  • ingrediencia
    3x zlatý klas
  • ingrediencia
    1,2l mlieka
  • ingrediencia
    50g xylitol⁠
  • ingrediencia
    70g roztopenej čokolády
Postup
  1. krok

    Na dobošku potrebujeme tri pláty lavašu, z ktorých nám výjde 6ks štvorcov o rozmere 23x23cm.

  2. krok

    Uvaríme si zlatý klas v 1,2l mlieku s cukrom. A už len vrstvíme – 1 plát – 1/7 krému.

  3. krok

    Necháme pri izbovej teplote vychladnúť. Po vychladnutí dáme na 2 hodinky do chladničky.

  4. krok

    Pred podávaním dobošku polejeme čokoládou. ⁠

Fotografie

Robili ste tento recept?

Označte @lavas_zdravychlieb na Instagrame a pridajte hashtag #lavas_zdravychlieb, aby sme videli všetku tú lahodnosť!

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Ak sa Vám pačil tento recept ...

Zanechajte nám komentár ...

Máte otázku? Kliknite na otázky a odpovede.
Nenašli ste tam odpoveď alebo potrebujete pomoc? Kontaktuje nás.

VYHĽADÁVANIE

E-SHOP

NAJNOVŠIE RECEPTY

INSTAGRAM

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.