Doboška

180 min
21
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email
Share on print

Suroviny:

3 pláty kakaového lavaša
3x zlatý klas
1,2l mlieka
50g xylitol⁠
70g roztopenej čokolády

Doboška v perfektnom prevedení od Mystoryofcooking 💛 úplne nízkokalorická, s malým obsahom cukru 🤎.⁠ ⁠ Poznáte ju určite aj ako dobošové rezy či dobošová torta.

Postup:

Na dobošku potrebujeme tri pláty lavašu, z ktorých nám výjde 6ks štvorcov o rozmere 23x23cm.

Uvaríme si zlatý klas v 1,2l mlieku s cukrom. A už len vrstvíme - 1 plát - 1/7 krému.

Necháme pri izbovej teplote vychladnúť. Po vychladnutí dáme na 2 hodinky do chladničky.

Pred podávaním dobošku polejeme čokoládou. ⁠

Fotogaléria:

Ďalšie recepty: