Doboška

Doboška v perfektnom prevedení od Mystoryofcooking ???? úplne nízkokalorická, s malým obsahom cukru ????.⁠ ⁠ Poznáte ju určite aj ako dobošové rezy či dobošová torta.

Vytlačiť
Hodnotenie:
5/5
Čas prípravy:
180 min
Počet porcií:
21
Ingrediencie
  • ingrediencia
    3 pláty kakaového lavaša
  • ingrediencia
    3x zlatý klas
  • ingrediencia
    1,2l mlieka
  • ingrediencia
    50g xylitol⁠
  • ingrediencia
    70g roztopenej čokolády
Postup
  1. krok

    Na dobošku potrebujeme tri pláty lavašu, z ktorých nám výjde 6ks štvorcov o rozmere 23x23cm.

  2. krok

    Uvaríme si zlatý klas v 1,2l mlieku s cukrom. A už len vrstvíme – 1 plát – 1/7 krému.

  3. krok

    Necháme pri izbovej teplote vychladnúť. Po vychladnutí dáme na 2 hodinky do chladničky.

  4. krok

    Pred podávaním dobošku polejeme čokoládou. ⁠

Fotografie

Robili ste tento recept?

Označte @lavas_zdravychlieb na Instagrame a pridajte hashtag #lavas_zdravychlieb, aby sme videli všetku tú lahodnosť!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Ak sa Vám pačil tento recept ...

Zanechajte nám komentár ...

Máte otázku? Kliknite na otázky a odpovede.
Nenašli ste tam odpoveď alebo potrebujete pomoc? Kontaktuje nás.