Cviklový koláč

180°C
25 min. (čas pečenia cca 15 min.)
2-3
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email
Share on print

Suroviny:

Lavaš špenátový
mozzarella light
Na prípravu cviklového humusu:
100g uvarený cícer
160g uvarená cvikla
1PL olivový olej
1PL šťavy z citróna
soľ
trocha vody

Postup:

Chutný recept s Lavašom z kuchyne saw_wing.

Rúru predhrejeme na 180°C. Lavaš si nastriháme na obdĺžniky. Pripravíme si hummus. Do mixéra si vložíme všetky ingrediencie a rozmixujeme do hladka. Osolíme podľa chuti. Na plech s papierom na pečenie si položíme prvý plát lavašu a natrieme ho hummusom a na vrch poukladáme nakrájanú mozzarellu. Opäť prikryjeme lavašom, hummusom a mozzarellou. Na vrch dáme poslednú vrstvu lavaša a hummusu a ozdobíme nastrihanými pásikmi z lavaša. Pečieme 15 minút. Dobrú chuť!

Fotogaléria:

Ďalšie recepty:

Zatvoriť menu
×
×

Cart

Tieto stránky používajú súbory cookies, aby ste získali čo najlepší zážitok z ich prezerania.