
Chrumkavé panini s hurkou
Hurka, jaternica, jelítko – názvov pre túto tradičnú zabíjačkovú maškrtu máme na Slovensku niekoľko. Ak patríte k tým, ktorí na na ňu nedajú dopustiť, prinášame Vám inšpiráciu na trošku odlišný spôsob, ako si obľúbenú hurku vychutnať. Pripravte si s nami panini z lavaša, v ktorom sa skvelo prepoja všetky chute. Samozrejme, ak Vám nevyhovuje v strave lepok, môžete si panini pripraviť z bezlepkového lavaša.
A ak si neviete predstaviť jaterničku bez kyslej kapusty, alebo uhorky pokojne si ich do panini pridajte, alebo ich vymeňte za cibulku s rukolou. Prajeme Vám dobrú, netradične tradičnú, chuť!:)
- ingredienciaLavaš
- ingredienciahurka
- ingredienciajarná cibuľka
- ingredienciahorčica
- ingredienciarukola
- ingredienciasoľ
- ingredienciakorenie
- krok
Hurku si opečieme na panvici, alebo v rúre.
- krok
Lavaš si rozprestrieme a naplníme hurkou, jarnou cibuľkou, rukolou a horčicou.
- krok
Osolíme a okoreníme. Dáme zapiecť na panvicu.

Tip
Na stred plátu lavaša položíme ešte jeden menší plát, aby nám spolu všetko lepšie držalo.
Robili ste tento recept?
Označte @lavas_zdravychlieb na Instagrame a pridajte hashtag #lavas_zdravychlieb, aby sme videli všetku tú lahodnosť!

Ak sa Vám pačil tento recept ...
Zanechajte nám komentár ...
Máte otázku? Kliknite na otázky a odpovede.
Nenašli ste tam odpoveď alebo potrebujete pomoc? Kontaktuje nás.
VYHĽADÁVANIE
E-SHOP
NAJNOVŠIE RECEPTY

Voňavý čokoládovo-orechový závin

Ľahká kurkumová rolka
