Chrumkavé panini s hurkou

Hurka, jaternica, jelítko – názvov pre túto tradičnú zabíjačkovú maškrtu máme na Slovensku niekoľko. Ak patríte k tým, ktorí na na ňu nedajú dopustiť, prinášame Vám inšpiráciu na trošku odlišný spôsob, ako si obľúbenú hurku vychutnať. Pripravte si s nami panini z lavaša, v ktorom sa skvelo prepoja všetky chute. Samozrejme, ak Vám nevyhovuje v strave lepok, môžete si panini pripraviť z bezlepkového lavaša.

A ak si neviete predstaviť jaterničku bez kyslej kapusty, alebo uhorky pokojne si ich do panini pridajte, alebo ich vymeňte za cibulku s rukolou. Prajeme Vám dobrú, netradične tradičnú, chuť!:)

Vytlačiť
Hodnotenie:
5/5
Čas prípravy:
40 min
Počet porcií:
1 - 2
Ingrediencie
  • ingrediencia
    Lavaš
  • ingrediencia
    hurka
  • ingrediencia
    jarná cibuľka
  • ingrediencia
    horčica
  • ingrediencia
    rukola
  • ingrediencia
    soľ
  • ingrediencia
    korenie
Postup
  1. krok

    Hurku si opečieme na panvici, alebo v rúre.

  2. krok

    Lavaš si rozprestrieme a naplníme hurkou, jarnou cibuľkou, rukolou a horčicou.

  3. krok

    Osolíme a okoreníme. Dáme zapiecť na panvicu.

lavas-klasy

Tip

Na stred plátu lavaša položíme ešte jeden menší plát, aby nám spolu všetko lepšie držalo.

Video
Fotografie

Robili ste tento recept?

Označte @lavas_zdravychlieb na Instagrame a pridajte hashtag #lavas_zdravychlieb, aby sme videli všetku tú lahodnosť!

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Ak sa Vám pačil tento recept ...

Zanechajte nám komentár ...

Máte otázku? Kliknite na otázky a odpovede.
Nenašli ste tam odpoveď alebo potrebujete pomoc? Kontaktuje nás.