Bryndzový koláč s Hokkaido tekvicou

Vytlačiť
Hodnotenie:
5/5
Čas prípravy:
40 min. (čas pečenia 30 min.)
Teplota:
180°C
Počet porcií:
2-3
Ingrediencie
  • ingrediencia
    Lavaš
  • ingrediencia
    tekvica Hokkaido
  • ingrediencia
    ovčia bryndza
  • ingrediencia
    tekvicové semienka
Postup
  1. krok

    Skvelý recept s Lavašom z kuchyne kollarovasilvia.

  2. krok

    Lavaš som najprv preložila na polovicu a vyrezala pomocou okrúhlej dosky kruh. Lavaš som uložila do okrúhlej formy na pečenie (priemer 23cm), použila som ovčiu kvalitnú bryndzu, ktorou som celý spodok potrela. Tekvicu hokkaido som nakrájala na tenké pásiky a pekne som ich poukladala na bryndzu. Môžete vrch posypať tekvicovými semienkami. Dáme piecť na 180°C, 30 minút. Chuť je úžasná

Fotografie

Robili ste tento recept?

Označte @lavas_zdravychlieb na Instagrame a pridajte hashtag #lavas_zdravychlieb, aby sme videli všetku tú lahodnosť!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Ak sa Vám pačil tento recept ...

Zanechajte nám komentár ...

Máte otázku? Kliknite na otázky a odpovede.
Nenašli ste tam odpoveď alebo potrebujete pomoc? Kontaktuje nás.