Bryndzový koláč s Hokkaido tekvicou

180°C
40 min. (čas pečenia 30 min.)
2-3
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email
Share on print

Suroviny:

Lavaš
tekvica Hokkaido
ovčia bryndza
tekvicové semienka

Postup:

Skvelý recept s Lavašom z kuchyne kollarovasilvia.

Lavaš som najprv preložila na polovicu a vyrezala pomocou okrúhlej dosky kruh. Lavaš som uložila do okrúhlej formy na pečenie (priemer 23cm), použila som ovčiu kvalitnú bryndzu, ktorou som celý spodok potrela. Tekvicu hokkaido som nakrájala na tenké pásiky a pekne som ich poukladala na bryndzu. Môžete vrch posypať tekvicovými semienkami. Dáme piecť na 180°C, 30 minút. Chuť je úžasná

Fotogaléria:

Ďalšie recepty:

Zatvoriť menu
×
×

Cart

Tieto stránky používajú súbory cookies, aby ste získali čo najlepší zážitok z ich prezerania.