Avokádová nátierka s chrumkavým Lavašom

15 min
2
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email
Share on print

Suroviny:

lavaš
1 zrelé avokádo
2 PL lučiny
1 PL kyslej smotany alebo jogurtu
šťava z limetky alebo citróna
cesnak (nemusí byť)
olivový olej
soľ

Postup:

Avokádo nakrájame a vymixujeme dohladka s ostatnými ingredienciami. Lavaš nakrájame na trojuholníky a necháme v rúre zapiecť 2-3 minúty. Nátierku prelejeme trochou olivového oleja a podávame s chrumkavými chipsami z lavaša.

TIP: Avokádovú nátierku môžete aj natrieť na čerstvý lavaš, zrolovať a nakrájať. Vzniknú tak malé jednohubky, ktoré stačí spojiť špáradlom a máme ďalšie skvelé party jedlo :-)

Recept pripravila Ela Krídlová z blogu Zo srdca do hrnca www.zosrdcadohrnca.sk

Fotogaléria:

Ďalšie recepty:

Zatvoriť menu
×
×

Cart

Tieto stránky používajú súbory cookies, aby ste získali čo najlepší zážitok z ich prezerania.