Čas prípravy:
25 min
Teplota:
160°C
Počet porcií:
1 - 2
Ingrediencie
- ingrediencialavaš
- ingredienciabresaola
- ingredienciašalát valerián
- ingredienciauhorka
- ingredienciapaprika
- ingredienciaementál
- ingredienciachren
- ingrediencianátierka
- ingredienciačervená kapusta
- ingredienciagrécky jogurt
- ingredienciacitrón
- ingredienciasoľ
- ingredienciačierne korenie
Postup
- krok
Kapustu nakrájame na tenké plátky, osolíme, okoreníme, pokropíme štavou z citróna, necháme postáť 5-10 min a tak zmiešame s gréckym jogurtom.
- krok
Lavaš si rozložíme, pridáme nátierku, šalát valerián a postupne na neho ukladáme bresaolu, ementál, uhorku, papriku, nastruhaný chren a červenú kapustu v gréckom jogurte.
- krok
Lavaš zavinieme a vložíme do rozohriatej rúry (160°) na 2 min aby sa ementál roztopil.
- krok
Vyberieme z rúry a môžeme podávať.
Fotografie
Robili ste tento recept?
Označte @lavas_zdravychlieb na Instagrame a pridajte hashtag #lavas_zdravychlieb, aby sme videli všetku tú lahodnosť!
Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Ak sa Vám pačil tento recept ...
Zanechajte nám komentár ...
Máte otázku? Kliknite na otázky a odpovede.
Nenašli ste tam odpoveď alebo potrebujete pomoc? Kontaktuje nás.
VYHĽADÁVANIE
E-SHOP
NAJNOVŠIE RECEPTY
Voňavý čokoládovo-orechový závin
26. mája 2022
Ľahká kurkumová rolka
20. mája 2022
Jablkovo-čokoládový swirl cake
19. mája 2022