Zapekané trojuholníky s hubami, cibuľou, kešu a špenátom

Vytlačiť
Hodnotenie:
5/5
Čas prípravy:
30 min. (čas pečenia cca 15 min.)
Teplota:
180°C
Počet porcií:
2-3
Ingrediencie
  • ingrediencia
    Lavaš
  • ingrediencia
    cibuľa
  • ingrediencia
    cesnak
  • ingrediencia
    kešu oriešky
  • ingrediencia
    mladý špenát
  • ingrediencia
    šampiňóny
  • ingrediencia
    olej
  • ingrediencia
    mleté sušené bylinky
  • ingrediencia
    soľ, korenie
Postup
  1. krok

    Na panvici si opražíme kešu oriešky spolu s cibuľou a cesnakom, potom si to v mixéri zmixujeme. Na ďalšej panvici si na oleji opražíme nakrájané šampiňóny, pridáme mladý špenát a chvíľku podusíme. Pridáme zmixovanú orieškovú zmes, okoreníme.

    Lavaš si nastriháme na dlhšie plátky, na kraj si dáme plnku a zabalíme do tvaru trojuholníka. Naukladáme na plech, potrieme rozšľahaným vajíčkom a posypeme sušenými bylinkami. Pečieme v rozohriatej rúre na 180°C približne 15 minút.

Video
Fotografie

Robili ste tento recept?

Označte @lavas_zdravychlieb na Instagrame a pridajte hashtag #lavas_zdravychlieb, aby sme videli všetku tú lahodnosť!

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Ak sa Vám pačil tento recept ...

Zanechajte nám komentár ...

Máte otázku? Kliknite na otázky a odpovede.
Nenašli ste tam odpoveď alebo potrebujete pomoc? Kontaktuje nás.