Skip to content
Doručovanie do ČR aktivované. Doprava zadarmo SR pri nákupe nad 40 EUR. ČR pri nákupe nad 50 EUR.
Facebook
Instagram
Youtube
  • Prihlásenie / Registrácia
Menu
  • Prihlásenie / Registrácia
  • O nás
  • Recepty
  • Blog
  • Predajné miesta
Menu
  • O nás
  • Recepty
  • Blog
  • Predajné miesta
  • FAQ
  • Kontakt
  • E-shop
Menu
  • FAQ
  • Kontakt
  • E-shop
  • O nás
  • Recepty
  • Blog
  • Predajné miesta
  • FAQ
  • Kontakt
  • E-shop
Menu
  • O nás
  • Recepty
  • Blog
  • Predajné miesta
  • FAQ
  • Kontakt
  • E-shop

Recepty

Podľa typu jedla

Podľa časti dňa

Podľa preferencie

Lavaš hovädzie kapsičky so zeleninou

Wrap s pečeným kuraťom a zeleninou

Lavaš tortilly

Zrolovaný losos

Lavaš Hot dog

Sleďové očká v chrumkavom lavaš košíčku

Wrap s hamburgerom z lososa na thajský spôsob

Lasagne

Panini s kuraťom, cibuľou a uhorkami

Svieži citrusový šalát s morčacím mäsom a chrumkavými lavaš tortillami

Wrap s grilovaným lososom, cibuľou a kaparami

Zapekaný Lavaš na panvici so steakom, syrom a limetkou

Špaldový Lavaš panini s kuraťom a jogurtovou kari majonézou

Lavaš s údeným tuniakom, lučinou a rukolou

Zapečený Lavaš so sušenou šunkou (Jamon serrano), vajíčkom, syrom a rukolou

Panini s hurkou

Lavaš na výlet – s lučinou, údeným tuniakom, vajíčkom, zeleninou a bylinkami

Zapekané „lavašky“ plnené kuraťom a baklažánom

Dôležité odkazy

  • FAQ
  • Zásady ochrany osobných údajov
  • E-shop
  • Predajné miesta
  • Doprava a platba
  • Reklamačný poriadok
  • Obchodné podmienky
  • Kontakt

Ponuka Lavašov

Lavaš Špaldový Kurkuma

Lavaš Bio Špaldový Kurkuma 450g (3ks)

Lavaš Pšeničný Celozrnný

Lavaš Bio Pšeničný Celozrnný 450g (3ks)

Lavaš špaldový kakao

Lavaš chlieb Bio Špaldový Kakao 450g (3ks)

Lavaš Špenátový

Lavaš Špenátový 450g (3ks)

Lavaš Tradičný pšeničný

Lavaš Tradičný 450g (3ks)

Lavaš Špaldový

Lavaš Bio Špaldový 450g (3ks)

Facebook
Instagram
Youtube

Lavaš (arménsky լավաշ) je chutný chlieb pripravený z nekysnutého cesta. Je základným pokrmom arménskej kuchyne. Obľubu si získal na Kaukaze, v Stredomorí, Európe či USA. V Arménsku sa tento chlieb už po stáročia pečie vždy na jeseň v rozpálených hlinených peciach. Velké množstvo chleba sa potom uchováva v suchom a chladnom prostredí. Pred konzumáciou sa chlieb pokropí vodou.

Copyright 2015 - 2021 Lavas.sk - Web by NeoPixel.sk
×
×

Cart