Zapekané plnené Lavaš trojuholníky

160°C
20 min. (čas pečenia cca 10-12min.)
2-3
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email
Share on print

Suroviny:

Lavaš
mladý špenát
špargľa
šampiňóny
cesnak
cibuľa
korenie
soľ
chilli vločky
olivový olej
červená paprika (korenie)
grécky jogurt

Postup:

Na olivovom oleji si opražíme cesnak, špenát a nakrájanú špargľu. Okoreníme to chilli vločkami a soľou. Na ďalšej panvici si na masle, alebo olivovom oleji orestujeme cibuľku a opražíme šampiňóny, okoreníme červenou paprikou. Chvíľu podusíme. Zmiešame so špenátom a špargľou a vznikne nám zmes na plnenie. Lavaš si nastriháme na tenké pásy. Naplníme nachystanou zmesou , zabalíme do tvaru trojuholníka a potrieme roztopeným maslom. Pečieme to 10-12 minút pri teplote 160°C.  Ako dip môžeme použiť grécky jogurt, ktorý si môžeme ochutiť podľa vlastnej fantázie.

Fotogaléria:

Ďalšie recepty:

Zatvoriť menu
×
×

Cart

Tieto stránky používajú súbory cookies, aby ste získali čo najlepší zážitok z ich prezerania.