Slaná štrúdľa

180°C
20 min. (čas pečenia cca 15-18 min.)
2-3
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email
Share on print

Suroviny:

Lavaš špaldový
Papriková nátierka
mozzarella
morčacia šunka
pekinská kapusta
žĺtok na potretie

Postup:

Skvelý recept s Lavašom z kuchyne kollarovasilvia.

Lavaš preložíme na polovicu, potrela som ho paprikovou nátierkou od Tomato - kupujem ho vo farmárskom obchode. Ďalej som pridala strúhaný syr mozzarella, morčaciu šunku a na vrch ešte pekinskú kapustu. Pekne zatočíme a vrch potrieme žĺtkom, dáme piecť na 180°C, 15 - 18 minút, dokonalá rýchla dobrota.

Fotogaléria:

Ďalšie recepty:

Zatvoriť menu
×
×

Cart

Tieto stránky používajú súbory cookies, aby ste získali čo najlepší zážitok z ich prezerania.