Pizza s tuniakom a balkánskym syrom

160°C
20 min (10 – 12 min doba pečenia)
2
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email
Share on print

Suroviny:

špaldový alebo tradičný lavaš (1ks - 2/3 z plátu)
červené pesto
tuniak
jarná cibuľa
balkánsky syr
vlašské orechy
nakoniec čerstvý špenát

Postup:

Ako základ použite červené pesto. Na lavaš poukladáme kúsky tuniaka, na plátky nakrájanú jarnú cibuľu, plátky balkánskeho syra a vlašské orechy. Mali sme aj domáce čatní, pridali sme aj to :) Hotovú pizzu posypeme čerstvým špenátom. Tip: Rohy lavaša potrieme troškou vody a olivovým olejom aby sa nespálili a upiekli do chrumkava.

Fotogaléria:

Ďalšie recepty:

Zatvoriť menu
×
×

Cart

Tieto stránky používajú súbory cookies, aby ste získali čo najlepší zážitok z ich prezerania.