Pizza s artičokmi, sušenými paradajkami a hubami

160°C
20 min (10 – 12 min doba pečenia)
2
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email
Share on print

Suroviny:

špaldový, alebo tradičný lavaš (1ks - 2/3 z plátu)
zelené pesto
sušené paradajky
balkánsky syr
artičoky
červená cibuľa
huby (podpinky)
soľ
čierne korenie
oregano
rukola

Postup:

Základom dobrej pizze je, samozrejme lavaš. Ako základ použite zelené pesto. Na lavaš poukladáme sušené paradajky, artičoky, na plátky nakrájanú červenú cibuľu, kúsky balkánskeho syra a huby. Hotovú pizzu posypeme rukolou. Tip: Rohy lavaša potrieme troškou vody aby sa nespálili a upiekli do chrumkava.

Fotogaléria:

Ďalšie recepty:

Zatvoriť menu
×
×

Cart

Tieto stránky používajú súbory cookies, aby ste získali čo najlepší zážitok z ich prezerania.