Panini s parmezánovou omeletou

20 min.
1-2
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email
Share on print

Suroviny:

Lavaš
vajcia
červená cibuľa
mladý špenát
parmezán
chilli vločky
čierne korenie
soľ
olivový olej (maslo)

Postup:

Začneme s prípravou omelety. Do misky si rozbijeme vajcia, mierne rozšľaháme spolu s nakrájanou červenou cibuľou a vylejeme na rozpálenú panvicu, na ktorej je trocha olivového oleja (alebo maslo). Posypeme nastrúhaným parmezánom a necháme trochu zapiecť. Omeletu okoreníme čiernym korením, chilli vločkami a soľou. Na rozložený Lavaš si dáme omeletu, mladý špenát a nastrúhaný parmezán, zabalíme a dáme zapiecť.

Fotogaléria:

Ďalšie recepty:

Zatvoriť menu
×
×

Cart

Tieto stránky používajú súbory cookies, aby ste získali čo najlepší zážitok z ich prezerania.