Nepečený mliečny vanilkovo – čokoládový rez

180 min
18
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email
Share on print

Suroviny:

3 pláty špaldového kakaového lavaša
3 x 180ml smotany na šľahanie
500g jemného rozotierateľného tvarohu
25g vanilkového proteínu
4 kvapky vanilkového fladrops⁠
na čokoládový krém - pridáme ešte 3 PL orieškového masla a 2 PL holadnského kakaa⁠

Nepečený vanilkovo – čokoládový mliečny rez z lavaša od Mystoryofcooking ❤️🍰 . Na vrchu pena, ktorá chutí ako neskutočne dobrá zmrzka ❤️.

Postup:

Z lavaša si vykrojíme 6 ks plátov podľa veľkosti formy (ja som mala formu veľkú 23 x 23cm).

Krém si pripravíme nasledovne: Smotany si vyšľaháme dotuha, pridáme tvaroh, proteín a flavdrops.

Približne 1/5 krému oddelíme a pridáme do nej orieškové maslo a kakao (tá pôjde na vrch). ⁠

A už len vrstívme nasledovne:⁠

Plát - biely krém - plát - biely krém - plát - biely krém - plát biely krém - plát - biely krém - plát - čokoládový krém.

Dáme na 2-3 hodinky do chladničky a možeme podávať tento lahodný čokoládový rez. ⁠

Fotogaléria:

Ďalšie recepty: