‘Ne-klasická” lavaš štrúdľa maková čokoládová

180°C
20 min
6
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email
Share on print

Suroviny:

jeden plát lavaš
čokoládový puding Creme Ole od droetker
300ml rastlinného mlieka (dala som nesladené kokosové)⁠
2 plné odmerky čokoládový proteín
mletý mak (množstvo podľa chuti-ja som dala tak aby bola fajn konzistencia )⁠
vajce

Ten kto vymyslel lavaš by si zaslúžil nobelovú cenu ​lebo spraviť koláč (štrúdľa maková) ktorého príprava vám zaberie tak 5 minút času je úplne na nezaplatenie 😊.⁠

Postup:

V mixéri som si vyšľahala puding s mliekom podľa návodu, pridala som postupne protein a nakoniec mak.

Naplnila lavaš, vrch potrela rozšľahaným vajíčkom, posypala lyžičkou kokosového cukru a dala zapiecť na 180°C na cca 10min.⁠ ⁠

Fotogaléria:

Ďalšie recepty: