Lavaš hokkaido lasagne

180°C
40 min. (čas pečenia 30 min.)
2-3
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email
Share on print

Suroviny:

130g lavaš
500g hokkaido tekvica
160g paradajky
tofu
200g cream cheese light
3 ks plátkový syr light
soľ
čierne korenie
kurkuma
mletý koriander
sušený cesnak

Postup:

Skvelý recept s lavašom z kuchyne janey__fit Najprv som uvarila tekvicu (robím v mikrovlnke, za 9 min. je hotová). Paradajkám som narezala šupku do x a dala na chvíľu do vriacej vody, aby sa dala šupka pekne dať dole. Uvarenú tekvicu som rozmixovala ponorným mixérom spolu s ošúpanými paradajkami, pridala som nahrubo nastrúhané tofu, cream cheese, ochutila som. Dno sklenenej formy som potrela trochou zmesi, na to poukladala plátky lavaša, hrubú vrstvu omáčky, na to ďalšiu vrstvu lavaša a takto som pokračovala, kým sa minula omáčka. Navrch som dala plátkový syr (dajte hocijaký podľa chuti). Piekla som na 180°C, cca 30 min.

Fotogaléria:

Ďalšie recepty:

Zatvoriť menu
×
×

Cart

Tieto stránky používajú súbory cookies, aby ste získali čo najlepší zážitok z ich prezerania.