Kakaovo-jablková štrúdľa

180°C
30 min. (čas pečenia cca 20 min.)
2-3
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email
Share on print

Suroviny:

Lavaš špaldový
460g jablká (asi 6-7 ks)
25g holandské kakao
1-2čl kokosový cukor

Postup:

Skvelý recept s Lavašom z kuchyne rommiemax.

Zmiešame si nastrúhané jablká s holandským kakaom. Lavaš si preložíme na polovicu a navrstvíme zmes. Zrolujeme a potrieme vodou osladenou kokosovým cukrom. Pečieme 20 minút pri 180°C. Asi 5-10 minút pred dopečením môžeme ešte raz potrieť osladenou vodou.

Fotogaléria:

Ďalšie recepty:

Zatvoriť menu
×
×

Cart

Tieto stránky používajú súbory cookies, aby ste získali čo najlepší zážitok z ich prezerania.