Kakaové a škoricové mini rolky

180°C
30 min. (čas pečenia cca 18-20 min.)
2-3
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email
Share on print

Suroviny:

Lavaš špaldový (1plát)
Lavaš pšeničný (1plát)
1 vajce (na potrenie)
Kakaová plnka:
1 vajce
65g med
30g kakao (2pl)
Škoricová plnka:
1 vajce
60g med
20g škorica

Postup:

Chutný a ľahký recept s Lavašom z kuchyne rommiemax Lavaš si rozprestrieme a rolovať ho budeme od seba po dĺžke, nie po šírke. Vajce vymiešame vydličkou, pridáme med a zase vymiešame, nakoniec kakao a miešame, kým sa to všetko nespojí a nevytvorí sa akoby hustejšia poleva. Túto plnku natrieme na celý komplet Lavaš špaldový a rolujeme. Polovičku môžete nakrájať na osie hniezda a ukladať na plech a polovicu nechať v celosti (na čo máte chuť). Potrieť vymiešaným vajcom z vrchu a piecť na 180°C 18-20min. Taký istý postup je aj pri škoricových, ktoré som spravila z pšeničného Lavaša.

Fotogaléria:

Ďalšie recepty:

Zatvoriť menu
×
×

Cart

Tieto stránky používajú súbory cookies, aby ste získali čo najlepší zážitok z ich prezerania.